InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria B - Ford Focus

Scoala de soferi InstructorulTau

Eleganta, impunatoare si usor manevrabila: Ford Focus EcoBoost . Scoala de soferi InstructorulTau pune la dispozitia tuturor cursantilor Ford Focus EcoBoost , ideala atat pentru domni cat si pentru doamne. La categoria B - Ford Focus Boost cursantii au ocazia sa urce la volanul uneia dintre cele mai elegante autoturisme.

Confortabila si inzestrata cu un motor puternic, Ford Focus faciliteaza invatatul chiar si celor mai dificile menevre, fiind o masina perfecta pentru probele practice auto. Acest autoturism impresioneaza la orice drum, asigurand prestanta la volan si un confort remarcabil. Categoria B - Ford Focus EcoBoost este silentioasa, permite acceleratii rapide si este adaptata pentru orice tip de trafic, fie ca vorbim despre cel urban, sufocat, fie despre drumul pe distante lungi. In orice conditii, Ford Focus transforma condusul intr-o experienta de 5 stele.

La scoala de soferi InstructorulTau cursantii au ocazia sa urce la volanul unei astfel de masini. Ai la dispozitie categoria B - Ford Focus EcoBoost , cu dotari de ultima generatie si motorizare pe benzina . Autoturismul este un full options, menit sa faciliteze condusul si invatatul. Cursantii beneficiaza de un cuplu foarte mare oferit de acest , iar rezultatul se vede la examenul final! Interiorul dispune de linii rafinate si detalii atent studiate, de un bord elegant si de scaune super-confortabile. Toate aceste elemente transforma experienta condusului intr-una sofisticata, demna de un profesionist.

Nu in ultimul rand, Ford Focus EcoBoost convinge la capitolul siguranta si risc redus, doua dintre elementele de care orice incepator are nevoie. Astfel, poti conduce in conditii de maxima siguranta pe orice drum si in orice conditii, atat la probele practice, cat si la proba finala, cea de examen. La scoala de soferi InstructorulTau ai accesul la un parc auto extins! Ai ocazia sa alegi masina care ti se potriveste !

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232