InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala moto Brasov InstructorulTau categoria A

Motocicleta Kawasaki ER-6N

Scoala moto Brasov InstructorulTau le propune tuturor pasionatilor moto cursuri pentru permisul categoria A pe motocicleta Kawasaki ER-6N. Acest model, recunoscut pentru fiabilitatea sa si designul naked sportiv, reuseste sa faca procesul de invatare o experienta cat se poate de placuta, ajudandu-i pe cursanti sa isi insuseasca cele mai bune obiceiuri in spatele ghidonului.

Ce trebuie sa faci pentru a face scoala moto pe Kawasaki ER-6N?

Pentru a te inscrie la cursurile de categoria A oferite de Scoala de soferi InstructorulTau, trebuie sa indeplinesti cateva criterii:

•Sa ai cel putin 24 de ani sau sa fii detinator al permisului de conducere categoria A2 de minimum doi ani.

•Sa fii apt din punct de vedere psihic si medical. Acest lucru garanteaza nu doar siguranta ta, dar si pe cea a celorlalti participanti la trafic.

•Sa ai un cazier judiciar curat.

 
 

Beneficii Kawasaki ER-6N

Kawasaki ER-6N, lansata in 2005, este o motocicleta de tip naked, apreciata pentru designul sau modern si ergonomic. Echipata cu un motor bicilindric in linie de 649 cc, ER-6N ofera o experienta de condus dinamica si accesibila, fiind potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru motociclisti experimentati. Designul sau contemporan, cu linii curate si un aspect sportiv, completeaza profilul sau ca o alegere versatila si atractiva in segmentul motocicletelor naked de capacitate medie.

Kawasaki ER-6N este o motocicleta foarte apreciata in scolile moto, deoarece vine cu o serie de beneficii pentru cursanti:

•Manevrabilitate. Datorita greutatii sale moderate si designului ergonomic, ER-6N este usor de manevrat, chiar si pentru incepatori

•Confort. Scaunul confortabil si pozitia de sedere naturala ofera o experienta placuta pe durata cursurilor lungi si a practicii.

•Performanta. Motorul puternic si raspunsul rapid la comenzi permit elevilor sa invete controlul precis si sa se adapteze la diferite scenarii de drum.

De ce sa alegi InstructorulTau pentru scoala moto categoria A?

Exista o multime de motive pentru care scola moto Brasov InstructorulTau este alegerea potrivita pentru tine:

•Ai instructori bine pregatiti, care de-a lungul timpului au reusit sa aiba o rata excelenta de promovabilitate pentru cursantii lor;

•Se pune accent pe siguranta. Pe langa echipamentul de protectie obligatoriu, cursantii sunt instruiti intensiv in tehnici de conducere defensiva. Intelegerea riscurilor si adoptarea unui stil de conducere precaut sunt esentiale pentru a deveni motociclisti responsabili.

•Te bucuri de toate instrumentele necesare pentru a-ti insusi toate informatiile de care ai nevoie: sali de curs moderne, cursuri online, comunicare excelenta cu instructorii, etc.

•Ai preturi atractive si transparente.

Inscrierea la Scoala de soferi InstructorulTau pentru categoria A reprezinta un pas important pentru cei care doresc sa exploreze libertatea si emotia de a conduce o motocicleta in deplina siguranta.

Motocicleta Kawasaki ER-6N face acest pas sa fie unul cat se poate de placut, fiind una dintre cele mai echilibrate motociclete de pe piata. Poti veni cu incredere sa ii inveti toate secretele!

Ce avantaje ai daca inveti sa conduci la scoala de soferi Brasov InstructorulTau?

Te bucuri de profesionalism si daruire din partea tuturor instructorilor, profesorilor si oamenilor implicati in acest proiect. Obiectivul tuturor este foarte clar: InstructorulTau – servicii de calitate

Ai la indemana o multime de instrumente educationale, inclusiv un curs complet de legislatie si chestionare online

Ai servicii complete care includ pregatire teoretica, pregatire practica, combustibil, intocmirea dosarului, programarea la examenul cu politia si sfaturi privind pregatirea actelor

Ai preturi mai mult decat decente ce pot fi achitate in doua sau trei rate. Preturile sunt clare inca de la inceput. La scoala de soferi Brasov – InstructorulTau nu exista niciun cost ascuns

Poti apela oricand la cursuri de perfectionare, atat teoretice cat si practice, chiar daca ai permisul de conducere in buzunar

Te bucuri de fiecare ora de condus si de fiecare ora legislatie. Echipa InstructorulTau face tot posibilul ca elevii sa se simta bine in timpul orelor de condus si sa absoarba toate informatiile fara nicio urma de stres

Ai confortul psihic oferit de rata mare de promovabilitate. Odata ce ai inceput scoala de soferi InstructorulTau, ai sanse mari sa promovezi din prima. Totul depinde doar de tine

La inscrierea online ai o reducere de 50 lei. Reducerea se aplica la plata integrala a scolii

In cazul in care ajungi sa ai probleme in trafic si sa iti fie anulat permisul, beneficiezi de suport pentrru redobandirea lui; Citeste mai mult »

Daca ai nevoie de un atestat profesional auto in Brasov, InstructorulTau este cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie!

Iti oferim o gama variata de atestate profesionale auto, care te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatile si sa evoluezi in cariera.

Cu noi, sansele sa obtii atestatul profesional din prima sunt maxime iar satisfactia este garantata.

Puteți face GRATUIT chestionare sau urmari cursul de legislație rutiera și instalând aplicația InstructorulTau din:

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-18:00
  • Marti: 08:00-18:00
  • Miercuri: 08:00-18:00
  • Joi: 08:00-18:00
  • Vineri: 08:00-16:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23Brasov,Romania 500053
Phone:0770-324-623
Phone:0368-405-232