InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Curs Categoria - B Extins

Ansamblu mai mic de 4250kg

Scoala soferi InstructorulTau asigura curs B Extins (cod 96) pentru toti cei care doresc sa conduca un autoturism cu remorca mai mare de 750kg, iar ansamblul format de autoturism si remorca este mai mic de 4250kg. Vorbim despre un ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg.

In cazul care remorca depaseste 750 kg este necesara absolvirea unui curs de formare in cadrul unei scoli auto. Acest lucru se poate realiza doar prin parcurgerea unui curs practic de 7 ore de practica cu autoturismul Hyundai Santa Fe si remorca stema, fara a mai fi necesar examenul si dosarul de scolarizare. Simplu si rapid, fara emotii, ci doar cu un plus de atentie si o baza bine documentata. Pe baza adeverintei obtinute DRPCIV va preschimba permisul de conducere adaugandu-i la punctul 12 codul 96 valabil pe tot teritoriul uniunii europene.

Cursul nu necesita cazier judiciar, analize medicale sau test psihologic. Acest detaliu, simplifica procedura, fiind direct in beneficiul cursantului. La finalizarea cursului este eliberata o adeverinta in baza careia serviciul permise va completa pe permisul auto codul 96. Dupa efectuarea acestui curs, obtii dreptul de a conduce un ansamblu de vehicule compus dintr-un autovehicul si o remorca , mai mare de 750kg, masa totala autorizata a ansamblului de pana in 4250 de kg.

Acest curs de categoria B extins nu necesita examen teoretic si nici examen practic (traseu). De asemenea, nu sunt necesare nici analizele medicale, testul psihologic si nici cazierul. Varsta minima admisa pentru efectuarea acestui curs este 18 ani. Dosarul este format din: copie act de identitate, copie permis (cat.B), adeverinta absolvire curs (eliberat de scoala). InstructorulTau este o scoala de soferi care asigura servicii complete si de calitate, printre care si curs B+E, fara examen, o categorie relativ noua in domeniu. La scoala de soferi InstructorulTau cursantii sunt prioritatea numarul 1.

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232