InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

De ce sa alegi Scoala de soferi InstructorulTau

Emotii pentru examenul auto? Nu si daca alegi corect scoala de soferi, inclusiv, instructorul auto! Totul se simplifica atunci cand stii ca ceea ce ai invatat este corect si definitiv. Deci, inlocuieste stresul pe care il presupune urmarea cursurilor unei scoli de soferi, cu entuziasmul ca vei deveni, in sfarsit, sofer! Scoala de soferi este fara indoiala, unul dintre cele mai importante examene ale vietii. Prin emotiile examenului trec atat cei care abia au implinit varsta legala, cat si cei care, din diferite motive, au amanat acest pas. Cu alte cuvinte, emotiile in fata examenului auto sunt pentru toata lumea, indiferent de varsta ori pregatire. Scopul este acelasi: statutul de viitor sofer.

Cat de greu se obtine permisul la categoria B? Depinde de fiecare cursant in parte si, cel mai important, depinde de scoala de soferi pe care alegi sa o urmezi.

Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de profil din Brasov care asigura accesul la toate categoriile, dar si la preturi foarte mici. In plus, ai la dispozitie instructori auto exprimentati, care au la activ mii de cursanti pregatiti cu succes. Pe scurt, cu Scoala soferi Brasov InstructorulTau pornesti la drum cu dreptul!

Scoala de soferi InstructorulTau, parc auto complet, pregatire minutioasa

Libertate totala de miscare, oportunitati pe banda rulanta si calatorii cat vezi cu ochii. La toate acestea ai liber odata ce obtii permisul de conducere. Pana acolo insa mai ai de trecut un hop: pregatirea practica, pregatirea teoretica si examenul auto. Pe scurt, trebuie sa urmezi cursurile unei scoli de soferi atestata. Cum o alegi? Simplu: verifici procentul de promovabilitate din cadrul acelei scoli.

Cu peste 10.000 de cursanti pregatiti la categoriile A, A2, A1, B, BE si B cu cutie de viteza automata Handra Francisc si echipa InstructorulTau te asteapta!

La categoria B cursantii au posibilitatea sa invete tainele condusului la volanul unor marci cu prestigiu: Peugeot 407, Skoda Fabia si Hyundai I30 iar tot la categoria B dar cu cutie de viteza automata Peugeot 508 si Hyunadi Santa Fe.

Noi, sigure, fiabile si usor manevrabile, autoturismele din parcul auto InstructorulTau sunt un ajutor real pentru elevii care vor sa invete usor secretele sofatului. La volanul lor, cursantii se simt in siguranta si se bucura de un confort deplin.

La categoria A, A2 si A1 ai motociclete de top: Honda Hornet, Honda CB 500, Yamaha YBR 125 si Suzuki GN 125. Toate in perfecta stare de functionare!

Scoala de soferi InstructorulTau-Instructori cu experienta

Dincolo de un parc auto bine pus la punct, la Scoala soferi Brasov InstructorulTau ai ocazia sa inveti de la cei mai buni. Instructorii sunt adevarati profesionisti, cu rabdare si capabili sa se adapteze la temperamentul fiecarui elev. Astfel, relatia cursant-instructor functioneaza perfect! Instructorii pun accentul pe formarea unor soferi cu deprinderi temeinice in ale conduitei preventiv-defensive. Prin aceasta atitudine, siguranta tuturor participantilor la trafic este garantata! Viitorii soferi vor invata tot ceea ce inseamna responsabilitatea la volan, astfel incat siguranta sa fie maxima.

Cu ajutorul dotarilor de ultima generatie, a parcului auto extins si a instructorilor profesionisti, pregatirea practica si teoretica la scoala de soferi devine o placere.

Scoala de soferi InstructorulTau iti pune la dispozitie toate resursele necesare pentru ca experienta in sine sa fie una extrem de placuta. Astfel, ”vreau sa obtin permis” devine realitate !

Ai PROMOTII atractive la Scoala soferi Brasov InstructorulTau

In permanenta avem promotii pentru dumneavoastra! Elevii si studentii beneficiaza de bonusuri suplimentare.

Scoala de soferi Brasov InstructorulTau pregateste cursanti la categoriile A, A2, A1, B, curs categoria B extins mai mic de 4250kg, categoria B cu cutie automata precum si categoria B+E. Parcul auto – moto al scolii de soferi InstructorulTau este alcatuit din autoturisme si motociclete de ultima generatie, extrem de performante, ideale pentru toti cursantii.

Scoala de soferi InstructorulTau pune un accent deosebit si pe pregatirea teoretica a elevilor sai. In acest scop va punem la dispozitie o sala de curs moderna, cu calculatoare, unde puteti simula online examenul teoretic. Profesorii de legislatie va vor indruma si sprijini in procesul de invatare, rezultatele obtinute la examenul cu politia vorbind de la sine: promovabilitate la sala de peste 90 la suta!

Cumuland acesti factori: parc auto - moto excelent, sala de legislatie dotata modern, profesori dedicati si instructori cu tact pedagogic desavarsit, rezultatele nu s-au lasat asteptate. Astfel am reusit sa devansam ca si promovabilitate, toate scolile de soferi din Brasov, statistica oficiala a politiei situandu-ne pe PRIMUL LOC!

Ai la dispozitie toate resursele necesare pentru a reusi! VA ASTEPTAM!

 

Ce avantaje ai daca inveti sa conduci la scoala de soferi Brasov InstructorulTau?

Te bucuri de profesionalism si daruire din partea tuturor instructorilor, profesorilor si oamenilor implicati in acest proiect. Obiectivul tuturor este foarte clar: InstructorulTau – servicii de calitate

Ai la indemana o multime de instrumente educationale, inclusiv un curs complet de legislatie si chestionare online

Ai servicii complete care includ pregatire teoretica, pregatire practica, combustibil, intocmirea dosarului, programarea la examenul cu politia si sfaturi privind pregatirea actelor

Ai preturi mai mult decat decente ce pot fi achitate in doua sau trei rate. Preturile sunt clare inca de la inceput. La scoala de soferi Brasov – InstructorulTau nu exista niciun cost ascuns

Poti apela oricand la cursuri de perfectionare, atat teoretice cat si practice, chiar daca ai permisul de conducere in buzunar

Te bucuri de fiecare ora de condus si de fiecare ora legislatie. Echipa InstructorulTau face tot posibilul ca elevii sa se simta bine in timpul orelor de condus si sa absoarba toate informatiile fara nicio urma de stres

Ai confortul psihic oferit de rata mare de promovabilitate. Odata ce ai inceput scoala de soferi InstructorulTau, ai sanse mari sa promovezi din prima. Totul depinde doar de tine

La inscrierea online ai o reducere de 50 lei. Reducerea se aplica la plata integrala a scolii

In cazul in care ajungi sa ai probleme in trafic si sa iti fie anulat permisul, beneficiezi de suport pentrru redobandirea lui; Citeste mai mult »

Daca ai nevoie de un atestat profesional auto in Brasov, InstructorulTau este cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie!

Iti oferim o gama variata de atestate profesionale auto, care te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatile si sa evoluezi in cariera.

Cu noi, sansele sa obtii atestatul profesional din prima sunt maxime iar satisfactia este garantata.

Puteți face GRATUIT chestionare sau urmari cursul de legislație rutiera și instalând aplicația InstructorulTau din:

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-18:00
  • Marti: 08:00-18:00
  • Miercuri: 08:00-18:00
  • Joi: 08:00-18:00
  • Vineri: 08:00-16:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23Brasov,Romania 500053
Phone:0770-324-623
Phone:0368-405-232