InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Curs de legislatie rutiera

Scoala soferi InstructorulTau

Punem la dispozitia cursantilor nostri un curs complet de legislatie rutiera. Cursul cuprinde toate capitolele necesare pregatitii teoretice in vederea obtinerii permisului auto la categoriile A, A2, A1, B si BE . Cursul este structurat pe capitole si cuprinde:

1. NOTIUNI INTRODUCTIVE: veti descoperi informatii utile legate de scoala de soferi instructorultau , ce cuprinde un curs teoretic , dar si notiunile introductive in tainele sofatului, cum ar fi drumul public, benzile de circulatie, vehiculele si mopede si zonele pietonale.

2. LEGISLATIA RUTIERA:

      • INDICATOARE RUTIERE indicatoarele instalate pe drumurile publice sunt: de avertizare, de reglemetare (interzicere , avertizare si obligatie), de orietare si informare, indicatoare kilometrice si hectometrice , mijloace de semnalizare a lucrarilor(indicatoare temporare ,mijloace auxiliare de semnalizare a lucrarilor)

      • MARCAJE RUTIERE, SEMNALALE LUMINOASE SI ACUSTICE, ALTE DISPOZITIVE DE SEMNALIZARE (SEMNELE POLITISTULUI): marcajele servesc la organizarea circulatiei, avertizarea sau indrumarea participantilor la trafic.

      • MANERVRE (oprirea, stationarea, depasirea) circulatia pe autostrazi, incadrarea pe benzi, folosirea luminilor de pozitie, intalnire di de drum, viteza de deplasare.

3. LEGISLATIE SPECIFICA: INFRACTIUNI SI CONTRAVENTII

    • Infractiunilie sunt fapte foarte grave si se pedepsesc cu inchisoare sau amenda penala, in anumite cazuri se anuleaza permisul de conducere.

    • Contraventiile sunt nerespectarea regulilor de circulatie , cu conditia sa nu fie infractiune. Acestea pot fi principale si complementare.

4. MECANICA intelegearea termenilor de autovehicul, vehicul, automobil. Funtionarea motoriul, componentele acestuia, instalatiile auxiliare( distributia, instalatia de alimentare ,aprindere si racire ) transmisia, mecanismul de franare ,sistemul de rulare etc.

5. CONDUITA ECOLOGICA SI PREVENTIVA:

      • Conducerea ecologica cuprinde totalitatea masurilor comportamentale, de control si de verificare a unui vehicul , care duc la reducerea consumului de carburant pentru a proteja mediul inconjurator.

      • Conduita preventiva reprezinta comportamentul participantilor la trafic, si are ca scop evitarea sau limitarea producerii accidentelor rutiere ,prin adapatrea acestora la conditiile de drum(conditii atmosferice nefavorabile, conditii de vizibilitate redusa, intesintatea fluxului de vehicule).

6. NORME DE PRIM AJUTOR: primul ajutor cuprinde totaliatea masurilor care trebuiesc luate in cazul unei urgente medicale pana la sosirea serviciului specializat.

 

Prezentarea scolii de soferi, notiuni introductive

In aceasta sectiune veti descoperi informații despre școala de șoferi INSTRUCTORULTĂU.

Informatii generale privind codul rutier și noțiuni introductive in tainele sofatului, cum ar fi drumul public, benzile de circulatie și utilizarea acestora, vehiculele, mopedele, zonele pietonale, zona rezidentială.

Acest curs este bazat pe codul rutier si este actualizat privind normele legislative si de aplicabilitate. Cursul cuprinde subcapitole specifice, expicate pe intelesul tuturor. In urma parcurgerii cursului teoretic pus la dispozitia cursantilor de catre scoala de soferi INSTRUCTORULTAU, veti avea o reusita garantata.

Drumul public - este orice cale de comunicatie terestra , cu exceptia cailor ferate , special amenajata petru traficul rutier sau pietonal , deschisa circulatiei publice. Orice drum public are doua sensuri sau un singur sens , fiecare sens poate avea una sau mai multe benzi de circulatie.

De multe ori cursantii fac confuzie intre vehicul si autovehicul, asadar am explicat mai jos ce inseamna fiecare:

    • Vehicul- sistem mecanic care se deplaseaza pe drum ,cu sau fara mijloace de autopropulsare ,utilizat in mod curent pentru transportul de personae si sau bunuri ori pentru efectuarea de servicii si lucrari.

    • Autovehicul – orice vehicul echipat cu motor de propulsive, utilizat in mod obisnuit pentru transportul persoanelor sau a marfurilor pe drum.

 

Acest browser nu acceptă elementul video.

Ce avantaje ai daca inveti sa conduci la scoala de soferi Brasov InstructorulTau?

Te bucuri de profesionalism si daruire din partea tuturor instructorilor, profesorilor si oamenilor implicati in acest proiect. Obiectivul tuturor este foarte clar: InstructorulTau – servicii de calitate

Ai la indemana o multime de instrumente educationale, inclusiv un curs complet de legislatie si chestionare online

Ai servicii complete care includ pregatire teoretica, pregatire practica, combustibil, intocmirea dosarului, programarea la examenul cu politia si sfaturi privind pregatirea actelor

Ai preturi mai mult decat decente ce pot fi achitate in doua sau trei rate. Preturile sunt clare inca de la inceput. La scoala de soferi Brasov – InstructorulTau nu exista niciun cost ascuns

Poti apela oricand la cursuri de perfectionare, atat teoretice cat si practice, chiar daca ai permisul de conducere in buzunar

Te bucuri de fiecare ora de condus si de fiecare ora legislatie. Echipa InstructorulTau face tot posibilul ca elevii sa se simta bine in timpul orelor de condus si sa absoarba toate informatiile fara nicio urma de stres

Ai confortul psihic oferit de rata mare de promovabilitate. Odata ce ai inceput scoala de soferi InstructorulTau, ai sanse mari sa promovezi din prima. Totul depinde doar de tine

La inscrierea online ai o reducere de 50 lei. Reducerea se aplica la plata integrala a scolii

In cazul in care ajungi sa ai probleme in trafic si sa iti fie anulat permisul, beneficiezi de suport pentrru redobandirea lui; Citeste mai mult »

Daca ai nevoie de un atestat profesional auto in Brasov, InstructorulTau este cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie!

Iti oferim o gama variata de atestate profesionale auto, care te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatile si sa evoluezi in cariera.

Cu noi, sansele sa obtii atestatul profesional din prima sunt maxime iar satisfactia este garantata.

Puteți face GRATUIT chestionare sau urmari cursul de legislație rutiera și instalând aplicația InstructorulTau din:

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-18:00
  • Marti: 08:00-18:00
  • Miercuri: 08:00-18:00
  • Joi: 08:00-18:00
  • Vineri: 08:00-16:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23Brasov,Romania 500053
Phone:0770-324-623
Phone:0368-405-232