InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala moto Brasov InstructorulTau categoria A

Motocicleta Honda Hornet

Scoala moto InstructorulTau, specializata in pregatirea pentru categoria A, iti ofera posibilitatea de a invata pe una dintre cele mai apreciate motociclete din lume: Honda Hornet. Acest model naked, recunoscut pentru fiabilitatea si manevrabilitatea sa exceptionala, este alegerea ideala pentru cei care doresc sa invete si sa se bucure din plin de capacitatea de a pilota un vehicul pe doua roti.

De ce Honda Hornet?

Honda Hornet, cunoscuta si ca CB600F se distinge printr-un motor impresionant in 4 timpi si 4 pistoane, care asigura o performanta remarcabila si o fiabilitate excelenta. Aceasta caracteristica a motorului ii confera motocicletei un mers lin, facilitand astfel manevrabilitatea in timpul exercitiilor complexe, cum ar fi executarea jaloanelor si a opturilor in poligon. Fluiditate a miscarii iti permite sa te concentrezi pe tehnicile de pilotaj, ceea ce face din Honda Hornet una dintre cele mai eficiente motociclete pentru incepatori.

Aceasta motocicleta nu este perfecta doar pentru cursuri, ci si pentru utilizarea de zi cu zi dupa ce reusesti sa promovezi examenul scolii moto:

•are un design modern si agresiv;

•este usor de manevrat in orice conditii;

•are un sistem de franare performant, ceea ce o face deosebit de sigura;

•este foarte eficienta in ceea ce priveste consumul de combustibil, oferind in acelasi timp performanta.

Pe perioada scolarizarii aveti asigurat echipamentul de protectie ce consta in: casca, cagula, genunchiere, cotiere si manusi.

 
 

De ce InstructorulTau pentru scoala moto categoria A?

1. Pentru ca pune un accent deosebit pe siguranta cursantilor, transmitandu-le toate informatiile de care acestia au nevoie pentru a promova examenul si mai ales pentru a fi in deplina siguranta atunci cand ies singuri pe strazi. Pe perioada scolarizarii, fiecare cursant beneficiaza echipament de protectie complet, inclusiv casca, cagula, genunchiere, cotiere si manusi.

2. Pentru ca ofera cursuri structurate in asa fel incat sa asigure o intelegere aprofundata atat a aspectelor teoretice, cat si a celor practice ale pilotajului. Instructiunile sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecarui cursant.

3. Pentru ca in cadrul orelor de practica cursantii sunt instruiti sa faca fata unei game largi de scenarii, pregatindu-i astfel pentru provocarile pe care le vor intampina ca motociclisti.

4. Pentru ca preturile percepute sunt foarte bine optimizate si 100% transparente. Acestea sunt printre cele mai mici din Brasov si sunt clare, inca de la inceput, incluzand echipamentul de protectie, combustibilul si tot ceea ce mai este nevoie;

5. Pentru ca rata de promovabilitate a celor care au urmat scoala moto InstructorulTau este una foarte buna. Odata ce incepi aceasta scoala, sansele de a avea permisul de conducere in buzunar in cel mai scurt timp sunt foarte mari.

Scoala moto InstructorulTau reprezinta, asadar, alegerea ideala pentru oricine doreste sa obtina permisul de conducere pentru categoria A si in acelasi timp pune accent pe calitatea cursurilor si pe ideea de siguranta.

Ce avantaje ai daca inveti sa conduci la scoala de soferi Brasov InstructorulTau?

Te bucuri de profesionalism si daruire din partea tuturor instructorilor, profesorilor si oamenilor implicati in acest proiect. Obiectivul tuturor este foarte clar: InstructorulTau – servicii de calitate

Ai la indemana o multime de instrumente educationale, inclusiv un curs complet de legislatie si chestionare online

Ai servicii complete care includ pregatire teoretica, pregatire practica, combustibil, intocmirea dosarului, programarea la examenul cu politia si sfaturi privind pregatirea actelor

Ai preturi mai mult decat decente ce pot fi achitate in doua sau trei rate. Preturile sunt clare inca de la inceput. La scoala de soferi Brasov – InstructorulTau nu exista niciun cost ascuns

Poti apela oricand la cursuri de perfectionare, atat teoretice cat si practice, chiar daca ai permisul de conducere in buzunar

Te bucuri de fiecare ora de condus si de fiecare ora legislatie. Echipa InstructorulTau face tot posibilul ca elevii sa se simta bine in timpul orelor de condus si sa absoarba toate informatiile fara nicio urma de stres

Ai confortul psihic oferit de rata mare de promovabilitate. Odata ce ai inceput scoala de soferi InstructorulTau, ai sanse mari sa promovezi din prima. Totul depinde doar de tine

La inscrierea online ai o reducere de 50 lei. Reducerea se aplica la plata integrala a scolii

In cazul in care ajungi sa ai probleme in trafic si sa iti fie anulat permisul, beneficiezi de suport pentrru redobandirea lui; Citeste mai mult »

Daca ai nevoie de un atestat profesional auto in Brasov, InstructorulTau este cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie!

Iti oferim o gama variata de atestate profesionale auto, care te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatile si sa evoluezi in cariera.

Cu noi, sansele sa obtii atestatul profesional din prima sunt maxime iar satisfactia este garantata.

Puteți face GRATUIT chestionare sau urmari cursul de legislație rutiera și instalând aplicația InstructorulTau din:

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-18:00
  • Marti: 08:00-18:00
  • Miercuri: 08:00-18:00
  • Joi: 08:00-18:00
  • Vineri: 08:00-16:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23Brasov,Romania 500053
Phone:0770-324-623
Phone:0368-405-232