InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala de soferi Categoria B+E

Hyundai Santa Fe + Remorca Stema

Categoria B+E presupune ansamblu de vehicule a caror masa totala maxima autorizata depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3500 de kg. Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din Brasov care a introdus categoria B+E : cu o Hyundai Santa Fe + remorca Stema si curs de categoria B extins pana la 4250 de kg!

Astfel, ai accesul la Categoria B+E, o categorie, dedicata profesionistilor si nu numai. Permisul la aceasta categorie este un real ajutor in numeroase situatii, motiv pentru care poate fi luat in calcul inclusiv de cei care nu i-au acordat atentie pana in acest moment. Un astfel de permis, la o astfel de categorie, poate deschide noi orizonturi, mai ales, in domeniul profesional. Numerosi angajatori cauta soferi cu permis la categoria B+E. Deci,un avantaj major! La categoria B+E cursul pentru obtinerea permisului auto dureaza aproximativ doua saptamani. Adica, 10 ore de pregatire practica si 10 ore de pregatire teoretica. Examenul consta intr-o proba teoretica si una practica. Varsta minima a cursantilor trebuie sa fie 18 ani.

La scoala de soferi InstructorulTau categoria B+E, cursantii au ocazia sa urce la volanul unui autoturism in mare voga: Hyundai Santa Fe. Eleganta, cu design rafinat si cu un interior voluminos, Santa Fe-ul ajuta cursantii sa deprinda mai repede si mai usor manevrele auto. Parcarea, plecarea de pe loc sau plecarea din rampa sunt usor de executat . Experienta la volan este una placuta si deosebit de sigura, pe orice tip de drum si in orice conditii de trafic. Autoturismul este dotat cu tehnologii inovatoare, menite sa sporeasca nivelul de confort la bordul masinii. La toate acestea se adauga remorca Stema, o remorca noua, dedicata exclusiv pregatirii elevilor la scoala de soferi InstructorulTau.

Pentru a obtine permisul este nevoie de examen teoretic si practic cu politia. Examenul teoretic consta intr-un chestionar de 11 intrebari din care trebuie sa faceti corecte 9. Examenul practic consta in: cuplarea si decuplarea remorcii, mersul inapoi si traseu in oras. Promovabilitatea scolii InstructorulTau la categoria B + E este de peste 90% !. Asiguram cel mai mic pret la categoria BE din Brasov !

 
 

Pregatirea in poligon o puteti vizualiza aici...

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232