InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala de soferi Brasov categoria A , A2 , A1, AM

Moto InstructorulTau

Scoala de soferi Brasov InstructorulTau - categoria A , A2 , A1 si AM are o dotare de exceptie , punand la dispozitia dumneavoastra patru motociclete deosebite : Honda Hornet - pentru categoria A , Honda CB 500 - pentru categoria A2 , Honda CBF 125 - pentru categoria A1 , Yamaha YBR 125 - categoria A1 si mopedul First Bike - pentru categoria AM . In acest mod intelegem noi la categoriile moto sa acordam respect cursantilor nostri , care au astfel posibilitatea sa efectueze pregatirea practica pe patru motociclete care ii vor ajuta sa-si dezvolte capacitatile de pilotaj si in acelasi timp sa descopere placerea mersului pe doua roti . La scoala moto Brasov InstructorulTau se pune un accent deosebit pe pregatirea cursantilor in traseu , explicarea modului defensiv de pilotaj , in asa fel ca situatiile de risc ce pot aparea in trafic sa fie reduse la minim !

Siguranta motociclistului si a celorlalti participanti la trafic este prioritatea numarul unu ! Pregatirea dumneavoastra va fi una graduala , incepand cu motocileta de capacitate mai mica Honda CBF 125 sau Yamaha YBR 125 , urmand ca , odata cu deprinderea tehnicilor necesare , sa treceti la pregatirea cu motocicletele de capacitate si putere mai mare - Honda CB 500 , respectiv Honda Hornet . Va asteptam la scoala moto Brasov , unde cu siguranta veti beneficia de o pregatire profesionista a mersului pe doua roti si de asemenea , de consultanta in vederea alegerii unei viitoare motocilete care sa corespunda profilului si necesitatilor dumneavoastra de zi cu zi . Un lucru important : pe perioada de scolarizare aveti asigurat echipamentul de protectie ce consta in: casca, cagula, genunchiere, cotiere si manusi.

 

Scoala de soferi Brasov
Categoria AM

Vehicul, cu doua sau trei roti, a carui viteza maxima prin constructie este mai mare de 25 km/h, dar nu depaseste 45 km/h si care este echipat cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scanteie , cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cmc sau cu un alt motor cu ardere interna ori, dupa caz, electric, a carui putere nominala continua maxima nu depaseste 4 kW, iar masa proprie a vehiculului nu depaseste 350 kg, neincluzand masa bateriilor în cazul vehiculului electric

Citeste mai mult
 
 

Pregatirea in poligon o puteti vizualiza aici...

Categoria A:

- La categoria A motocicleta este cea din imagini , HONDA HORNET 600 cm3 si care prin ciclistica ei deosebita permite efectuarea cu usurinta a probelor de poligon si traseu ! Este cu siguranta , cea mai buna motocicleta de scoala din Brasov. Astfel cursantii nostri vor descoperi adevarata placere a pilotarii unui moto puternic !
- Pregatirea practica la scoala moto se efectueaza atat in poligon cat si in trafic si o puteti vizualiza aici.
- Scolarizarea la aceasta categorie se poate face astfel : la varsta de 24 de ani sau la 20 de ani pentru detinatorii de permis categoria A2 cu o vechime de cel putin doi ani .
- Pretul la categoria A pentru cei ce detin permis de conducere moto categoria A1 sau A2 este negociabil !
- Desenul probei de poligon il aveti aici , sau il puteti descarca de la sectiunea : Legislatie - Scoala moto examen Poligon

Categoria A2:

- La categoria A2 motocicleta este cea din imagini , Honda CB 500 redusa la 25kw pentru a se incadra la categoria A2 si permite scolarizarea celor de peste 18 ani , amatori de pilotatul motocicletelor !
Scoala moto Brasov InstructorulTau - categoria A2 - vine in intampinarea pasionatilor de motociclism cu Honda CB 500 . Este un moto consacrat prin fiabilitate si manevrabilitate dar in acelasi timp suficient de puternic pentru dobandirea indemanarii necesare controlului pe doua roti . Utilitatea motocicletei Honda CB 500 s-a dovedit si la pregatirea graduala a cursantilor de la categoria superioara - A - .Varsta minima pentru urmarea cursurilor moto - categoria A2 - este de 18 ani , inscrierea la scoala putandu-se face cu trei luni inainte. Durata minima de scolarizare moto este de patru saptamani .

Categoria A1:

Categoria A1 poate fi efectuata de la varsta de 16 ani . Pentru doritori va pun la dispozitie motocicleta Honda CBF 125
Motocileta este de asemenea utila la pregatirea graduala la categoriile A2 si A
Pentru prezentarea la examen a celor sub 18 ani , este necesara declaratia notariala a parintilor, in care i-si arata acordul in vederea sustinerii examenului !

Categoria AM:

Categoria AM poate fi efectuata de la varsta de 16 ani. Pregatirea se efectueaza cu mopedul First Bike .
Pentru prezentarea la examen a celor sub 18 ani , este necesara declaratia notariala a parintilor, in care i-si arata acordul in vederea sustinerii examenului!

 

Examen cu motocicleta:

Modul de examinare la categoriile moto A , A2 , A1 , AM
- Proba practică de conducere a motocicletei în poligon ( categoriile A , A1 , A2 ) este promovată de candidații care parcurg traseul în cel mult 3 minute și 30 secunde și nu au cumulat mai mult de 15 puncte de penalizare.
- La susținerea probei practice moto în traseu pentru categoriile A1, A2 și A, candidatul va conduce însoțit , pe aceeasi motocicleta , de un instructor din cadrul școlii de conducători auto. Examinatorul supraveghează candidatul dintr-un autovehicul aparținând scolii de soferi si condus de un instructor din cadrul acesteia , iar comunicarea dintre examinator și candidatul de pe motocicleta se realizează prin intermediul mijloacelor tehnice de radiocomunicații .
- Proba practică pentru moto categoria AM constă numai în verificarea aptitudinilor în poligoane special amenajate . Proba practică de conducere a mopedului în poligon este promovată de candidații care parcurg traseul ( doar prima proba ) în cel mult două minute și nu au cumulat mai mult de 15 puncte de penalizare.

Programa scoalara moto:

Programa scolara prevazuta la scoala moto Brasov in functie de categorie
- Categoria AM : 24 ore teorie ; 8 ore practica
- Categoria A1 : 24 ore teorie ; 26 ore practica
- Categoria A2 : 24 ore teorie ; 26 ore practica
- Categoria A : 24 ore teorie ; 26 ore practica
- Ora didactica , prin lege , este de 50 de minute . Se pot efectua intr-o zi cel mult 2 ore cu consimtamantul cursantului , cu pauza de 10 minute intre ele sau fara pauza 100 de minute .
Varsta minima pentru urmarea cursurilor la scoala moto Brasov
- 16 ani impliniti , pentru categoriile de vehicule AM , A1
- 18 ani impliniti , pentru categoriile de vehicule A2
- 20 de ani impliniti , daca persoana are o experienta de cel puţin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2 , sau 24 de ani impliniti , pentru motocicletele din categoria A
- Inscrierea la scoala moto , in vederea obtinerii permisului de conducere , se poate face cu 3 luni inaintea implinirii varstei mai sus mentionate pentru fiecare categorie in parte - AM | A1 | A2 | A !

Cursuri de perfectionare:

Scoala moto Brasov organizeaza cursuri de perfectionare
Organizez si cursuri de perfectionare - pilotaj - pentru detinatorii de permis categoriile A , A2 , A1 si care nu au experienta suficienta in conducerea motocicletei la abordarea unor trasee mai dificile . Cursurile se organizeaza la cerere , in grupe de 2 - 3 persoane , traseele fiind stabilite de comun acord ! Astept pe toti iubitorii de motociclism . Drumuri bune si asfalt uscat !

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232