InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala de soferi Brasov categoria A , A2 , A1, AM

Moto InstructorulTau

Scoala de soferi Brasov InstructorulTau - categoria A , A2 , A1 si AM are o dotare de exceptie , punand la dispozitia dumneavoastra 8 motociclete deosebite : Honda Hornet si Kawasaki ER6N - pentru categoria A; Yamaha MT 03 si Honda CB 500 - pentru categoria A2; Honda CBF 125, Yamaha YBR 125 si Suzuki GN 125 - pentru categoria A1; mopedul First Bike - pentru categoria AM . In acest mod intelegem noi la categoriile moto sa acordam respect cursantilor nostri , care au astfel posibilitatea sa efectueze pregatirea practica pe aceste motociclete de top care ii vor ajuta sa-si dezvolte capacitatile de pilotaj si in acelasi timp sa descopere placerea mersului pe doua roti . La scoala moto Brasov InstructorulTau se pune un accent deosebit pe pregatirea cursantilor in traseu , explicarea modului defensiv de pilotaj , in asa fel ca situatiile de risc ce pot aparea in trafic sa fie reduse la minim !

Siguranta motociclistului si a celorlalti participanti la trafic este prioritatea numarul unu! Pregatirea dumneavoastra va fi una graduala , incepand cu motocileta de capacitate mai mica Honda CBF 125, Yamaha YBR 125 sau Suzuki GN 125 , urmand ca , odata cu deprinderea tehnicilor necesare , sa treceti la pregatirea cu motocicletele de capacitate si putere mai mare - Honda CB 500 , respectiv Honda Hornet, Kawasaki Er6N . Va asteptam la scoala moto Brasov , unde cu siguranta veti beneficia de o pregatire profesionista a mersului pe doua roti si de asemenea , de consultanta in vederea alegerii unei viitoare motocilete care sa corespunda profilului si necesitatilor dumneavoastra de zi cu zi . Un lucru important : pe perioada de scolarizare aveti asigurat echipamentul de protectie ce consta in: casca, cagula, genunchiere, cotiere si manusi.

 

Scoala de soferi Brasov
Categoria AM

Vehicul, cu doua sau trei roti, a carui viteza maxima prin constructie este mai mare de 25 km/h, dar nu depaseste 45 km/h si care este echipat cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scanteie , cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cmc sau cu un alt motor cu ardere interna ori, dupa caz, electric, a carui putere nominala continua maxima nu depaseste 4 kW, iar masa proprie a vehiculului nu depaseste 350 kg, neincluzand masa bateriilor în cazul vehiculului electric

Citeste mai mult
 
 

Pregatirea in poligon o puteti vizualiza aici...

Categoria A:

- La categoria A motocicletele sunt cele din imagini: HONDA HORNET 600 cm3 si Kawasaki ER6N care prin ciclistica lor deosebita permit efectuarea cu usurinta a probelor de poligon si traseu ! Honda Hornet este cu siguranta , cea mai buna motocicleta de scoala din Brasov. Astfel cursantii nostri vor descoperi adevarata placere a pilotarii unui motor puternic !

- Desenul probei de poligon il aveti aici. Pregatirea practica la scoala moto se efectueaza atat in poligon cat si in trafic.

- Scolarizarea la aceasta categorie se poate face astfel : la varsta de 24 de ani sau la 20 de ani pentru detinatorii de permis categoria A2 cu o vechime de cel putin doi ani .

- Pretul la categoria A pentru cei ce detin permis de conducere moto categoria A1 sau A2 este negociabil

Categoria A2:

- La categoria A2 motocicleta este cea din imagini , Honda CB 500 redusa la 25kw pentru a se incadra la categoria A2 si permite scolarizarea celor de peste 18 ani , amatori de pilotatul motocicletelor !

Scoala moto Brasov InstructorulTau - categoria A2 - vine in intampinarea pasionatilor de motociclism cu Honda CB 500 . Este un moto consacrat prin fiabilitate si manevrabilitate dar in acelasi timp suficient de puternic pentru dobandirea indemanarii necesare controlului pe doua roti .

Utilitatea motocicletei Honda CB 500 s-a dovedit si la pregatirea graduala a cursantilor de la categoria superioara, categoria A.Varsta minima pentru urmarea cursurilor moto - categoria A2 - este de 18 ani , inscrierea la scoala putandu-se face cu trei luni inainte. Durata minima de scolarizare moto este de patru saptamani .

Categoria A1:

Categoria A1 poate fi efectuata de la varsta de 16 ani . Pentru doritori va pun la dispozitie 3 motociclete Honda CBF 125, Yamaha YBR 125 si Suzuki GN 125

Motociletele sunt de asemenea utile si la pregatirea graduala la categoriile A2 si A. Pentru prezentarea la examen a celor sub 18 ani , este necesara declaratia notariala a parintilor, in care i-si arata acordul in vederea sustinerii examenului !

Categoria AM:

Categoria AM poate fi efectuata de la varsta de 16 ani. Pregatirea se efectueaza cu mopedul First Bike.

Pentru prezentarea la examen a celor sub 18 ani , este necesara declaratia notariala a parintilor, in care i-si arata acordul in vederea sustinerii examenului!

 

Examen cu motocicleta:

Modul de examinare la categoriile moto A , A2 , A1 , AM
- Proba practică de conducere a motocicletei în poligon ( categoriile A , A1 , A2 ) este promovată de candidații care parcurg traseul în cel mult 3 minute și 30 secunde și nu au cumulat mai mult de 15 puncte de penalizare.
- La susținerea probei practice moto în traseu pentru categoriile A1, A2 și A, candidatul va conduce însoțit , pe aceeasi motocicleta , de un instructor din cadrul școlii de conducători auto. Examinatorul supraveghează candidatul dintr-un autovehicul aparținând scolii de soferi si condus de un instructor din cadrul acesteia , iar comunicarea dintre examinator și candidatul de pe motocicleta se realizează prin intermediul mijloacelor tehnice de radiocomunicații .
- Proba practică pentru moto categoria AM constă numai în verificarea aptitudinilor în poligoane special amenajate . Proba practică de conducere a mopedului în poligon este promovată de candidații care parcurg traseul ( doar prima proba ) în cel mult două minute și nu au cumulat mai mult de 15 puncte de penalizare.

Programa scoalara moto:

Programa scolara prevazuta la scoala moto Brasov in functie de categorie
- Categoria AM : 24 ore teorie ; 8 ore practica
- Categoria A1 : 24 ore teorie ; 26 ore practica
- Categoria A2 : 24 ore teorie ; 26 ore practica
- Categoria A : 24 ore teorie ; 26 ore practica
- Ora didactica , prin lege , este de 50 de minute . Se pot efectua intr-o zi cel mult 2 ore cu consimtamantul cursantului , cu pauza de 10 minute intre ele sau fara pauza 100 de minute .
Varsta minima pentru urmarea cursurilor la scoala moto Brasov
- 16 ani impliniti , pentru categoriile de vehicule AM , A1
- 18 ani impliniti , pentru categoriile de vehicule A2
- 20 de ani impliniti , daca persoana are o experienta de cel puţin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2 , sau 24 de ani impliniti , pentru motocicletele din categoria A
- Inscrierea la scoala moto , in vederea obtinerii permisului de conducere , se poate face cu 3 luni inaintea implinirii varstei mai sus mentionate pentru fiecare categorie in parte - AM | A1 | A2 | A !

Cursuri de perfectionare:

Scoala moto Brasov organizeaza cursuri de perfectionare
Organizam si cursuri de perfectionare - pilotaj - pentru detinatorii de permis categoriile A , A2 , A1 si care nu au experienta suficienta in conducerea motocicletei la abordarea unor trasee mai dificile . Cursurile se organizeaza la cerere , in grupe de 2 - 3 persoane , traseele fiind stabilite de comun acord ! Astept pe toti iubitorii de motociclism . Drumuri bune si asfalt uscat !

Ce avantaje ai daca inveti sa conduci la scoala de soferi Brasov InstructorulTau?

Te bucuri de profesionalism si daruire din partea tuturor instructorilor, profesorilor si oamenilor implicati in acest proiect. Obiectivul tuturor este foarte clar: InstructorulTau – servicii de calitate

Ai la indemana o multime de instrumente educationale, inclusiv un curs complet de legislatie si chestionare online

Ai servicii complete care includ pregatire teoretica, pregatire practica, combustibil, intocmirea dosarului, programarea la examenul cu politia si sfaturi privind pregatirea actelor

Ai preturi mai mult decat decente ce pot fi achitate in doua sau trei rate. Preturile sunt clare inca de la inceput. La scoala de soferi Brasov – InstructorulTau nu exista niciun cost ascuns

Poti apela oricand la cursuri de perfectionare, atat teoretice cat si practice, chiar daca ai permisul de conducere in buzunar

Te bucuri de fiecare ora de condus si de fiecare ora legislatie. Echipa InstructorulTau face tot posibilul ca elevii sa se simta bine in timpul orelor de condus si sa absoarba toate informatiile fara nicio urma de stres

Ai confortul psihic oferit de rata mare de promovabilitate. Odata ce ai inceput scoala de soferi InstructorulTau, ai sanse mari sa promovezi din prima. Totul depinde doar de tine

La inscrierea online ai o reducere de 50 lei. Reducerea se aplica la plata integrala a scolii

In cazul in care ajungi sa ai probleme in trafic si sa iti fie anulat permisul, beneficiezi de suport pentrru redobandirea lui; Citeste mai mult »

Daca ai nevoie de un atestat profesional auto in Brasov, InstructorulTau este cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie!

Iti oferim o gama variata de atestate profesionale auto, care te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatile si sa evoluezi in cariera.

Cu noi, sansele sa obtii atestatul profesional din prima sunt maxime iar satisfactia este garantata.

Puteți face GRATUIT chestionare sau urmari cursul de legislație rutiera și instalând aplicația InstructorulTau din:

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-18:00
  • Marti: 08:00-18:00
  • Miercuri: 08:00-18:00
  • Joi: 08:00-18:00
  • Vineri: 08:00-16:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23Brasov,Romania 500053
Phone:0770-324-623
Phone:0368-405-232