InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala de soferi InstructorulTau

Categoria B automat iti face drumul mai usor!

Visezi la carnetul auto? Visul tau poate deveni realitate! Si nu oricum: ai posibilitatea sa inveti pe cele mai noi autoturisme. Vrei sa conduci o masina automata? Nimic mai simplu. Scoala de soferi InstructorulTau iti pune la dispozitie un atuoturism premiat: Hyundai Santa Fe, la categoria B automat. Confortul la volanul unei masini automate este net superior fata de cel oferit de o masina manuala. Acesta este si motivul pentru care mojoritatea celor care urmeaza o scoala de soferi isi indreapta atentia spre categoria B cu cutie de viteze automata. Experienta la volan este diferita!

La scoala soferi brasov InstructorulTau ai doua masini cu cutie de viteze automata: Hyundai Santa Fe si Peugeot 508, usor de folosit pentru incepatori, menite sa faciliteze plecarile din rampa, dar si restul manevrelor din timpul orelor practice. Acum, totul se simplifica! Cursantii au ocazia sa urce la volanul unei masini usor de condus.

Scoala de soferi InstructorulTau-Avantajul unei masini cu cutie automata. Avantaj pentru incepatori!

Masina manuala sau automata? Aceasta este intrebarea celor care urmeaza sa devina soferi. Deci, care este varianta castigatoare? Exista diferente clare intre o masina automata si una cu cutie manuala. Iata doar o parte dintre ele:

- Confort deplin. Este primul atuu al cutiei automate. O masina automata iti permite sa tii ambele maini pe volan, astfel ca intreaga experienta devine una mai placuta si mai sigura, atat in oras cat si la drum lung

- Pornirea de pe loc, o problema? Nu si la volanul unei masini automate! Plecarile de pe loc sunt line si mai putin stresante

- Plecarile din rampa, o joaca de copii!

- Cutiile automate sunt mult mai performante decat cele manuale, dar si mult mai rezistente

- Consum mai eficient

Toate aceste avantaje sunt un ajutor real, mai ales, pentru incepatori/cursantii scolilor de soferi. Practic, atunci cand conduci o masina automata, stresul dispare iar sofatul devine o placere. Dispare riscul ca motorul masinii sa se opreasca la plecarile din rampa sau la plecarile de pe loc. Aceste doua situatii se numara printre cele mai neplacute situatii pe care un cursant le poate experimenta la volanul masinii de practica. Condus mai simplu, mai confortabil si fara efort! Pe scurt, o masina automata iti face drumul mai usor!

La scoala soferi Brasov InstructorulTau ai categoria B automat. Un Santa Fe nou asteapta sa fie condus!

Cei care opteaza pentru categoria B automat au ocazia sa urce la volanul unei masini cu personalitate: Hyundai Santa Fe, diesel. Moderna si dinamica, Santa Fe-ul impresioneaza nu doar printr-o estetica de mare clasa, ci si prin dotari de exceptie. Comenzile intuitive faciliteaza condusul si imbunatatesc experienta la volan. In plus, te bucuri de o securitate deplina pe orice tip de drum. Fiind o masina automata, procesul de invatare al manevrelor este cu mult simplificat. Plecarile din rampa si de pe loc sunt, acum, o placere! Zero stres, zero esec! Tehnologiile inteligente fac din acest model un must-have atat pentru incepatori cat si pentru soferii cu experienta. Placerea condusului este de fiecare data la acelasi nivel: maxim! Printre dotarile Santa Fe-ului, pus la dispozitie de scoala de soferi InstructorulTau, se numara: aer conditionat, ABS, oglinzi electrice, etc. Inclusiv la aceasta categorie te bucuri de promotii atractive si preturi mici.

La scoala de soferi InstructorulTau dobandesti, pe langa legislatia rutiera, si deprinderi temeinice in manevrarea automobilelor. Instructorii scolii insista pe ideea de condus in siguranta( conducerea defensiva-preventiva), astfel incat cursantii sa fie responsabili la volan, inca de la primul contact. Doar in acest mod, si prin aceasta atitudine, se poate reduce rata accidentelor rutiere. Disciplina la volan este prioritara! Dincolo de un parc auto extins, la scoala de soferi InstructorulTau ai la dispozitie cei mai buni instructori, cu zeci de ani de experienta in acest domeniu. Alaturi de ei cursantii formeaza o echipa. Relatia elev-instructor este, de fiecare data, una constructiva, bazata pe intelegere, rabdare si profesionalism. Astfel, scoala de soferi devine o experienta placuta, unica in viata!

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232