InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Motociclismul – intre pasiune si necesitate

Motociclismul a prins amploare si in Romania in ultimii ani, astfel ca tot mai multi pasionati de motociclete doresc sa descopere senzatia unica pe care acest hobby o poate oferi. Insa, pe langa marii pasionati de motociclete, exista si cei care isi doresc un motor din necesitatea de a ajunge in timp util la locul de munca sau alte intalniri importante

Atunci cand vine vorba despre motociclism, exista numeroase mituri legate de viteza si pasiune dusa la extrem. Insa , nu trebuie sa uitam ca pe langa adrenalina si libertate, exista si un aspect practic al motoarelor. Asadar, motocicleta este cea mai buna solutie atunci cand locuiti intr-un oras unde traficul este infernal, iar locurile de parcare sunt practic inexistente. De asemenea, taxele si costurile de intretinere sunt mult mai reduse in comparatie cu cele pe care trebuie sa le achitati pentru un autoturism

Cu toate acestea, achizitionarea unei motociclete nu inseamna ca sunteti gata sa porniti la drum. In primul rand trebuie sa urmati scoala moto, o etapa esentiala in asumarea responsabilitatii ca sofer. In al doilea rand trebuie sa fiti constienti ca motocicletele de la scoala sunt modificate astfel incat initierea sa fie cat mai prietenoasa cu incepatorii. Ce inseamna acest lucru? Ca motocicleta dumneavoastra s-ar putea sa nu fie atat de manevrabila, iar perioada de acomodare va fi una mai lunga decat ati crezut initial.

Motocicleta inseamna un mijloc de transport rapid si eficient, mai ales in zilele noastre, cand aglomeratia din trafic este un fenomen atat de obisnuit. Asadar, aici intervine necesitatea de a conduce o motocicleta, chiar daca nivelul de confort si siguranta este diferit de cel al masinilor. Dar pe langa avantajul de a va strecura printre masini, motociclismul inseamna si pasiune. Mai exact, pasiunea de a calatori pe rute necunoscute si de a descoperi locuri noi, fara prea multe bagaje. Aceste experiente sunt definite de majoritatea motociclistilor prin libertate.

Insa, in conceptia unora, libertatea mai are un alt inteles: viteza excesiva. Atunci cand motocicleta devine o fiara cu multi cai putere si conducatorii simt nevoia de a incerca noi experiente, acestia sunt predispusi la actiuni destul de riscante. Prin urmare, pasiunea trebuie tinuta in frau si trebuie transformata in placere. In acest fel, cei care conduc motociclete nu se expun unor riscuri atat de mari, iar necesitatea si pasiunea merg mana in mana.

De asemenea, indiferent ca mergeti la munca sau in excursie cu motocicleta, nu uitati de echipamentul de protectie. Acesta trebuie sa va insoteasca oriunde, preventia fiind cea mai buna metoda de a impiedica orice accident grav. Asigurati-va ca echipamentul este de calitate superioara, iar pentru acest lucru apelati la serviciile unei firme specializate.

Cu toate acestea, scoala moto ramane cel mai important aspect. In cazul in care doriti sa va inscrieti la o scoala moto profesionala, scoala de soferi Brasov InstructorulTau va asteapta. Aici sunteti intampinati de profesionisti cu experienta, ale caror eforturi vor fi vizibile la promovarea examenului. Orele de conducere sunt efectuate pe motociclete Honda, astfel ca veti fi pregatiti sa faceti fata in orice tip de situatie!

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232