InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria B - Volkswagen Polo R-line

Scoala de soferi InstructorulTau

Autoturismul Volkswagen polo R-line este un model de top din clasa ei. Datorita motorizarii de un litru are un consum redus de combustibil, dar in acelasi timp are o putere considerabila pentru un incepator. Confortul si finisajele sunt desavarsite si in acelasi timp dispune de toate sistemele de siguranta moderne. Aerul conditionat automat confera cursantului conditii optime de pregatire atat pe traseele din oras cat si la sedintele de condus pe trasee din afara localitatii. Este un autoturism extrem de popular in randul tinerilor, de aceea solicitarile pentru scoala de soferi categoria B pe Volkswagen polo R-line sunt ridicate. Scoala de soferi InstructorulTau se straduieste in permanenta sa va puna la dispozitie un parc auto cat mai diversificat si obligatoriu cu autoturisme impecabile.

Sa faci categoria B cu Volkswagen Polo R-line este tot ce ti-ai putea dori! In pretul scolii ai asigurat : intocmirea dosarului, cursul de legislatie si cele 30 de ore de pregatire practica obligatorii. La cerere, putem sa va ajutam si cu ore suplimentare! Cateva autuuri ale autoturismului Volkswagen polo R-line care te-ar putea determina sa o alegi: dimensiuni reduse, extrem de agila, manevrabilitate pe spatii mici foarte buna, vizibilitate buna din habitaclu, plecare de pe loc usoara, aer conditionat. Nu rata ocazia de a face scoala de soferi pe Volkswagen Polo R-line!

Polo se remarca prin fiabilitate , siguranta  şi aspectul sport . Cu limbajul clar al formelor şi cu liniile elegante, gaseste  echilibrul perfect între design şi funcţionalitate, impresionând cu dotări confortabile, sigure şi moderne. Alaturate echpei InstructorulTau pentru a avea o experienta placuta in tainele condusului cu noua noastra masina Volkswagen Polo R-Line .

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232