InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Curs de legislatie rutiera

Scoala soferi InstructorulTau

Indicatoare de avertizare, indicatoare de reglementare, indicatoare de orientare si informare, mijloace de semnalizare a lucrarilor, semnalizarea trecerii la nivel cu cale ferata

Indicatoarele instalate pe drumurile publice sunt: de avertizare, de reglemetare(interzicere , avertizare si obligatie), de orietare si informare, indicatoare kilometrice si hectometrice , mijloace de semnalizare a lucrarilor(indicatoare temporare ,mijloace auxiliare de semnalizare a lucrarilor)

Participantii la trafic trebuie sa respecte regulile de circulatie ,semnalele, indicatiile si dispozitiile politistului rutier, precum si semnificatia diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutiera, in urmatoarea ordine de prioritate :
      1. Semnalele date de catre politistl rutier
      2. In lipsa politistului rutier vom respecta semnalele speciale de avertizare sonore si luminoase ale autovehiculelor cu regim de circulatie prioritar.
      3. In lipsa semnalelor mai sus mentionate vom respecta semnalizarile temporare care modifica regimul normal de desfasurare a circulatiei.
      4. In lipsa semnalelor mai sus mentionate vom respecta semnalele luminoase si sonore (semafoare)
      5. In lipsa semnalelor de mai sus mentionate vom respecta indicatoarele si marcajele rutiere
      6. In cazul in care nici una din semnalele de mai sus nu se regasesc, vom respecta regulile de circulatie( regula prioritatii de dreapta)

Participantii la trafic sunt obligati sa respecte si semnalele politistilor de frontiera, ale indrumatorilor de circulatie ai Ministeru Apararii Nationale, ale organelor fiscale din cadrul Agentiei Nationale de Administratie fiscala, ale agentilor de cale ferata , ale perosanelor desemnate pentru dirijarea circulatiei pe sectoarele de drum pe care se executa lucrari, ale membrilor patrulelor scolare precum si nevazatorilor.

 

Acest browser nu acceptă elementul video.

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232