InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

7 sfaturi pentru a promova examenul auto – moto

1.Masina de examinare

Se recomanda ca masina de examen sa ramana aceeasi pentru simplul fapt ca e familiara si ca este cu mult mai usor de utilizat fata de o masina necunoscuta, desi exista posibilitatea ca examenul auto sa fie dat (la cerere numai) pe oricare alta masina decat cea pe care ati invatat sa conduceti.

2.Neacordarea de prioritate.

In mod normal neacordarea de prioritate se pedepseste cu retinerea permisului pentru o perioada de 30-90 de zile, in acest caz, neacordarea de prioritate se pedepseste cu incheierea nefavorabila si brusca a examenului de conducere. Acordati prioritate pietonilor atunci cand au acest drept, precum si vehiculelor de pe drumul cu prioritate. Nu uitati sa respectati regulile in zona statiilor de autobuz si a celorlalte mijloace de transport in comun.

3.Neintelegerea indicatoarelor STOP si CEDEAZA TRECEREA .

Cand intalnim indicatorul STOP, indiferent de cat de liber sau cat de aglomerat este drumul, masina trebuie oprita in dreptul indicatorului, fara a il depasi! Dupa aceea se poate avansa pana in punctul cu vizibilitate maxima. In schimb, la CEDEAZA TRECEREA, nu trebuie sa opresti masina, dar in schimb, trebuie sa oferi prioritate tuturor celor care se deplaseaza pe drumul cu prioritate. Nu trebuie ezitat la intalnirea acestor indicatoare, intrucat asta poate indica o lipsa de cunostinte si sigur nu este un lucru agreat de catre politistul examinator.

4.Trecerile de pietoni.

Se ofera intotdeauna prioritate celor aflati pe sensul de mers, viteza trebuie redusa pana la 30km/h, in cazul in care examinatorul va cere sa urmati un traseu extraurban in cadrul examenului (ceea ce este putin probabil), viteza trebuie redusa la 50km/h.

5.Examinatorul.

Examinatorii tind sa puna intrebari-capcana, precum si sa dea indicatii-capcana, pentru a testa daca cei examinati sunt atenti si daca si-au insusit notiunile necesare. Este foarte rar intalnit ca un examinator sa incerce o astfel de indicatie: ”Pe raspunderea mea” nu exista in codul rutier!

6.Traseul

Motivul principal pentru care nu trebuie sa va ingrijorati la proba practica e faptul ca ea va fi compusa din trasee pe care sigur le-ati mai parcurs cu instructorul. In fond, instructorii cunosc traseele cele mai des folosite de catre politisti, iar prin urmare obisnuiesc sa le parcurga frecvent impreuna cu elevii lor in timpul orelor de curs.

7.Temeri si emotii.

Orice urma de emotie si de nesiguranta trebuie mascata cat de mult posibil sau chiar inlaturata in masura in care acest lucru este posibil. Lasam stresul acasa si ne concentram mai mult asupra examenului si a indicatiilor examinatorilor, aveti sanse mult mai mari sa treceti de proba de traseu din prima. Ajungerea in proba practica a examenului de conducere nu implica faptul ca notiunile din Noul Codul Rutier nu mai trebuie repetate, ba chiar din contra, ele trebuiec revizuite si consolidate. Examinatorii obisnuiesc sa puna intrebari teoretice, mai ales cu privire la semnificatiile indicatoarelor rutiere si a regulilor de manevrele legale in anumite locuri.

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232