InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Importanta alegerii unei scoli de soferi

Atunci cand sunteti pregatiti sa obtineti permisul de conducere, indiferent ca este vorba despre cel auto sau moto, primul pas este gasirea unei scoli de soferi profesionale. In functie de aceasta alegere variaza si gradul de pregatire al cursantilor, implicit promovabilitatea examenului de la sfarsitul cursurilor. De fapt, secretul consta in nivelul de implicare al instructorilor, intrucat acestia au un rol major in formarea si pregatirea cursantilor ca viitori soferi.

Asadar, pe langa recomandarile primite de la prieteni si cunoscuti, este necesara o discutie intre cursant si instructor inainte de a incepe pregatirea. Pe langa acest lucru, asigurati-va ca aveti informatii valabile in legatura cu procentul de promovabilitate al fostilor cursanti. Acest procent este un indicator important pentru cei care doresc sa obtina permisul de conducere din prima incercare. Prin urmare, alegerea unui instructor auto determinat sa-i pregateasca la cel mai inalt nivel pe cursanti, este o conditie obligatorie.

De asemenea, pot exista situatii in care instructorul auto are experienta necesara, insa nu stie sa comunice eficient cu cei pe care ii pregateste. Astfel, atitudinea fata de cursanti este un alt criteriu important, mai ales pentru persoanele emotive sau lipsite complet de experienta in ceea ce priveste sofatul. Cum trebuie sa se comporte un instructor auto/moto? Acesta trebuie sa ofere explicatiile necesare ori de cate ori este nevoie, pe un ton calm si cat mai prietenos. Orice cursant care poate comunica liber cu instructorul sau va avea incredere in sine si va promova mult mai repede examenul.

Pe de alta parte, o alta greseala pe care multe persoane o fac este alegerea unei scoli de soferi care percepe taxe foarte mici. De obicei, aceste scoli au un numar mare de cursanti, astfel ca instructorii nu reusesc sa efectueze numarul de ore practice prevazute de legislatie, iar pregatirea viitorilor soferi va fi incompleta. De asemenea, in cazul in care instructorul mai si intarzie sau va amana in mod repetat orele de conducere, cea mai buna solutie este sa schimbati scoala de soferi.

Ce face un instructor auto profesionist? Va corecteaza greselile si insista acolo unde nu sunteti stapan pe situatie. Exista numerosi cursanti care nu inteleg de ce nu promoveaza examenul auto, intrucat acestia s-au descurcat de minune in timpul orelor de conducere. Problema consta in atitudinea instructorilor, care prefera sa evite oprirea autoturismului, fara sa le atraga atentia asupra manevrelor gresite pe care le-au efectuat. Si desigur, sa nu uitam de partea teoretica, care este la fel de importanta ca si partea practica. Instructorul auto trebuie sa se preocupe inclusiv de testarea periodica e elevilor sai din punct de vedere teoretic.

Asadar, nu uitati de importanta unei scoli auto serioase, care se angajeaza sa va ofere un nivel ridicat de pregatire in vederea promovarii examenului auto sau moto. Scoala de soferi Brasov InstructorulTau are o vechime de peste 15 ani , timp in care experienta si-a spus cuvantul prin rezultate remarcabile. Puteti urma atat scoala auto cat si cea moto, avand la dispozitie instructori de exceptie!

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232