InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Despre noi

InstructorulTau Brasov

Echipa noastră

 

Handra Francisc

Fondator

Instructor cat. A B C E D

Handra Andrea

Manager

Instructor categoria B

Laurentiu Radu

Profesor de legislatie

Formator Atestate Profesionale

 

Florescu Diana

Asistent Manager

Mocan Andrei

Instructor categoria B

Bostan Marius

Instructor categoria A B C E D

 

Ciolan Gelu

Instructor categoria B

Bivolaru Marius

Instructor categoria B C E

Roland Mike

Instructor categoria A B C E

 

Lazar Gheorghe

Instructor categoria B

Paval Marius

Instructor categoria B C E D

Vasilescu Valerica

Instructor categoria A B C E D

 

Despre noi

Noi suntem Instructorul Tau! Daca vrei sa faci scoala de soferi in Brasov te asteptam cu oferte pentru toate categoriile auto-moto.

Suntem o echipa de oameni dedicati ideii de trafic civilizat, in deplina siguranta, oferindu-le tuturor elevilor nostri pregatirea pentru a fi fideli acestei idei. De-a lungul anilor de activitate am evoluat continuu si am reusit sa conturam avantaje care ne plaseaza pe primele locuri in topul celor mai bune scoli de soferi din tara:

• suntem scoala de soferi din Brasov cu cea mai mare rata de promovabilitate la categoria A, C, CE, D si in top 3 la categoria B;

• suntem scoala de soferi care ofera cele mai complexe cursuri de legislatie rutiera, inclusiv un curs de legislatie rutiera online;

• suntem singura scoala de soferi din Brasov care va pune la dispozitie chestionare auto si curs de legislatie prin aplicatia InstructorulTau, ce poate fi descarcata din Google Play sau App store;

• Suntem scoala de soferi care se ocupa de absolut toata partea birocratica necesara pentru inscrierea la examenul auto: ne ocupam de toate actele elevilor, avem cabinet individual de psihologie si programam fiecare elev pentru examen, dandu-i timp pentru a se pregati cat mai bine.

Pasi care trebuie urmati in obtinerea permisului de conducere sunt foarte importanti pentru fiecare persoana , de aceea scoala de soferi InstructorulTau va sta la dispozitie oferind suport 100% cursantilor care ne trec pragul . De la pregatirea dosarului , care include programari la fisa medicala si testul psihologic pana la finalizarea scolii unde alaturi de elevi programam proba teoretica la d.r.c.p.i.v

Tinem cont si de tehnlogia care avanseza , de aceea scoala de soferi InstructorulTau a lansat aplicatia InstructorulTau . Aici punem la dispozitia cursantilor 8 module de legislatie rutiera a caror durata este de 30 de minute . Fiecare modul teoretic este structurat cu informatii din codul rutier, la care adaugam exemple clare explicate prin imagini si filmulete. Acest curs este bazat pe codul rutier si este actualizat privind normele legislative si de aplicabilitate. Cursul cuprinde subcapitole specifice, explicate pe intelesul tuturor. In urma parcurgerii cursului teoretic pus la dispozitia cursantilor de catre scoala de soferi INSTRUCTORULTAU, veti avea o reusita garantata.

Aplicatia cuprinde si o sectiune de verificare a cunostiintelor teoretice acumulate prin chestionare auto, la categoriile A, B, C, E, D similare cu cele din cadrul probei teoretice la politite.

Scoala de soferi InstructorulTau vine in sprijinul conducatorilor auto care detin permis de conducere si nu au mai condus de foarte mult timp prin ore de pregatire teoretica cat si practica , ajutandu-i sa isi aminteasca tot ce au nevoie pentru a pleca la drum plini de incredere .

Scoala de soferi InstructorulTau ofera suport firmelor care detin un parc auto/moto prin cursuri de perfectionare teoretica dar si practica respectiv testarea acestora pentru a imbunatati siguranta traficului Brasovean.

 

Scurt istoric

Istoria noastra incepe intre 2000 si 2008, perioada in care Handra Francisc ( initiatorul proiectului InstructorulTau) a lucrat ca instructor pentru categoriila A, A1, A2, B, C, CE si D.

Din 2008 a decis sa transforme pasiunea pentru condus si pentru activitatea didactica intr-o scoala de soferi in care a inchegat o echipa de profesionisti si pe care a dezvoltat-o constant, de la an la an. Astazi, scoala de soferi InstructorulTau detine un parc auto divers ( 9 autoturisme, 7 motociclete, o remorca de 2t, un camion plus remorca acestuia, un autobuz) si o echipa formata din 12 instructori, 3 profesori de legislatie rutiera si 2 lectori pentru atestate profesiomale. Profesionalismul lor se vede prin rata mare de promovabilitate.

 

Ce oferim?

1. Curs categoriile: A, A2, A1, B, BE, C, CE, D

Scoala de soferi InstructorulTau pune la dispozitia cursantilor la categoriile A, A1, A2, B, B – cu cutie de viteza automata, B96, BE, C, CE si D un parc auto si moto de inalta calitate care sa se ridice la standardele si asteptarile cursantilor nostri.

La categoria B cursantii au posibilitatea sa invete tainele condusului la volanul unor marci cu prestigiu: Ford Focus, Volkswagen Polo R-line, Ford Fiesta , Hyundai I30 , Citroen C3 iar tot la categoria B dar cu cutie de viteza automata Renault Talisman, Volkswagen golf 6 si Volvo XC60.

La categoriile A, A2 si A1 punem la dispozitia cursantilor motociclete de ultima generatie : Honda Hornet, Kawasaki ER6N, Honda CB 500, Yamaha MT 03, Yamaha YBR 125, Honda CBF 125 si Suzuki GN 125. Toate in perfecta stare de functionare si adaptate pentru o instruire practica mult mai usora.

La catategoria BE si B-extins pune la dispozitia cursantilor Volvo XC60 + Remorca Stema care se remarca prin usurinta controlului.

La categoriile C si C+E, destinate soferilor profesionisti, ne mandrim cu o dotare de exceptie: camionul Volvo si remorca Transport Enteprise

La categoria D pregatirea practica se face cu un autobuz Mercedes cu cutie de viteze automata. Practic scoala noastra acopera cu succes toate categoriile auto-moto. Acest parc auto este util si la pregatirea practica a curasntilor in obtinerea atestatelor profesionale!

Poligon propriu pentru desfasurarea pregatirii moto dar util si pentru exersarea manevrelor la categoria B

Scoala noastra dispune de 3 sali de legislatie rutiera si una de mecanica, toate dotate la cele mai noi standarde care se ridica la cerintele Brasovenilor . Spatiul destinat pregatirii teortice, este dotat cu calculoatoare de ultima generatie, aceatea fiind prevazute cu softuri didactice pentru aprofundarea si verificarea cunostiintelor; Machete auto - pentru a vizualiza diferite situatii din trafic , planse rutiere - pentru fixarea si vizualizarea semnelor si marcajelor rutiere, materiale didactice cum ar fi : carti, cd-uri, trusa de prim ajutor, triunghiuri reflectorizante, stingator etc.

Secretariat

Sala de legislatie rutiera 1

Sala de legislatie rutiera 2

Sala de mecanica

2. Cabinet individual de psihologie

Oricine isi doreste sa obtina permisul de conducere auto trebuie sa efectueze un test psihologic. Complexitatea testului psihologic depinde de categoria auto solicitata. Durata unui test psihologic variaza, dar de regula durata aproximativa fiind de o ora. Recomandarea noastra este ca testul psihologic sa fie efectuat in prima parte a zilei, motivul fiind unul simplu: suntem mai odihniti. Cand va prezentati la cabinetul psihologic trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri: sa fiti odihnit, sa nu fiti sub influenta alcoolului sau a unor sustante psihotrope. Testul psihologic este relativ simplu, nu necesita cunostinte deosebite, practic el "masoara" abilitatile dumneavoastra native pentru conducerea unui autovehicul. Succes!

 

3. Atestate profesionale InstructorulTau

InstructorulTau Brasov este un centru de pregatire pentru profesionistii in domeniul auto. Indiferent ca vrei sa te pregatesti pentru a conduce masini mari (Categoriile C, C+E sau D) sau ca iti doresti sa devii conducator de taxi, instructor auto, manager de transport sau profesor de legislatie, la noi gasesti cursurile care iti vor oferi pregatirea de care ai nevoie.

De ce sa ne alegi pentru pregatirea ta profesionala in domeniul auto?

Pentru ca avem o experienta vasta in domeniu si iti punem la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a face performanta:

 • lectori cu experienta si cu foarte bune abilitati pedagogice;
 • sali de curs moderne;
 • vehicule intr-o stare tehnica perfecta, pe care poti face pregatirea practica;
 • echipa InstructorulTau te ajuta cu informatii si cu rezolvarea tuturor elementelor birocratice pe care le implica atat cursurile, cat si examenul;
 • o varietate mare de cursuri, care iti permit sa dezvolti o cariera de succes in domeniul auto.

Care sunt cursurile pe care le poti face la InstructorulTau?

In primul rand, poti face scoala de soferi pentru categoriile B, C si D, categorii obligatorii pentru orice sofer profesionist.

Dupa ce ai obtinut permisul de conducere pentru categoria ta de interes, iti oferim sansa sa te dezvolti si sa obtii atestate profesionale recunoscute atat in Europa, cat si in alte tari din lume:

 • atestat pentru conducatori auto CPI marfa;
 • atestat pentru conducatori auto CPI persoane;
 • atestat pentru conducatori auto CPC marfa;
 • atestat pentru conducatori auto CPC persoane;
 • atestat pentru taximetristi sau pentru cei care vor sa conduca in regim de inchiriere
 • atestat pentru conducatori auto pe masini agabaritice;
 • atestat pentru transport auto avariate;
 • atestat pentru conducator de troleibuz;
 • atestat pentru manageri de transport (marfa, persoane sau taxi);
 • atestat pentru soferi care transporta marfuri periculoase (ADR);
 • atestat pentru consilieri de siguranta ADR;
 • atestate pentru instructori auto si profesori de legislatie.

Practic, oricare ar fi cariera pe care vrei sa o dezvolti in domeniul auto, avem cursurile de pregatire potrivite.

 

Planuri de viitor

Planul nostru este unul cat se poate de clar: vrem sa fim cei mai buni, pregatind elevi care promoveaza examenul auto din prima. Pana acum am demonstrat asta, fiind scoala de soferi din Brasov cu cea mai mare rata de promovabilitate din judet la categoria A, BE, C, CE, D si in top 3 la categoria B. De asemenea, ne propunem sa mentinem ritmul sustinut de innoire permanenta a parcului auto - moto si calitatea pregatirii sa primeze in fata cantitatii. Dorim ca elevii nostri sa fie bine pregatiti, sa-si aduca aminte cu placere si dupa multi ani de InstructorulTau!

 

Părerea cursanților nostri

"Recomand cu toata increderea instructorul Mike. Multumesc pentru rabdarea acordata. Am reusit sa iau permisul de conducere si sa fiu un sofer bine pregatit. Am ales aceasta scoala de soferi in urma recomandarilor unor prieteni si nu regret nici o secunda alegerea facuta. "

- Anca P. -

"Multumesc Domnului instructor Marius Bivolarul , un om extraordinar, calm, rabdator si bun profesor. Am absolvit cu succes din prima incercare atat proba teoretica cat si cea practica. Mi-au fost de mare ajutor orele de legislatie rutiera, unde profesorul de legislatie a facut sa para foarte usor codul rutier. Va recomand cu caldura."

- Monica C. -

"-Ma bucur pentru alegerea facuta! Am ales aceasta scoala de soferi in urma parerilor oferite de cei din jur. Inca de la inceput am fost primita cu zambetul pe buze, si am fost ajutata in pregatirea documentelor scolare. Instructorul meu a fost Bogdan, un instructor calm, profesionist si care ofera explicatii utile in ficare situatie din trafic. Sunt foarte fericita ca am reusit sa imi inving teama de trafic si sa iau permisul din prima. "

- Amira B. -

"Sunt super incantat de serviciile oferite de aceasta scoala de soferi. Partea teoretica este foarte clar structurata si prezentata pe site-ul scolii. Instructorii sunt bine pregatiti, amabili si au multa rabdare! Iar la secretariat ,orice intrebare sau situatie ai avea ,te ajuta garantat. II multumesc domnului Marius , un instructor dedicat acestei meseri! "

- Daniel D. -

"Am descoperit aceasta scoala de soferi pe internet, in urma cu un an si am decis sa ma inscriu, si nu imi pare rau. Am avut norocul sa dau peste o echipa de profesionisti , de la secretariat , pana la domnul profesor de legislatie si instructor auto Radu Laurentiu. Datorita lui am reusit sa invat repede si bine. Am primit explicatii clare si utile din partea domnului instructor , repetate ori de cate ori a fost nevoie. Obtinerea permisului a fost una garantata si fara prea mari emotii. Va recomand cu caldura!!! "

- Alex M. -

"O primire prietenoasa , ajutor , explicatii utile, personal amabil!! Domnul Andrei Mocan este un adevarat profesionit, mi-a oferit raspunsurile la intrebarile care le aveam si ma invatat sa fiu o soferita responsabila. Profesionalismul defineste aceasta scoala, iar prioritatea instructorului este succesul elevului , prin obtinerea persmisului de conducere. Recomand cu drag InstructorulTau. "

- Oana C. -

"Dupa un examen picat, mam hotarat sa fac o schimbare...astfel lam intalnit pe instructorul Mike. Inca de la inceput am inteles ca prin blandete si calm poti invata mai usor. Rabdarea si explicatiile oferite in mod repetat au facut diferenta in procesul meu de invatare. Succesul a fost unul sigur...am reusit sa devin o soferita pregatita, examenul practic fiind doar validarea acesteia. Multumesc doamnelor secretare pentru recomandare si sustinere. Multumesc InstructorulTau! "

- Judit G. -

"O scoala exceptionala!!! Oameni care dau dovada de foarte mult respect și care acorda din timpul lor tuturor celor ce au nevoie. Mulțumesc, Andreei pentru sfaturile acordate și pentru ajutor in orice situatie. Mulțumesc Domnului Instructor Vasilescu pentru rabdarea acordata, pentru ca m-a invatat pas cu pas ce inseamna sa conduci. Un om deosebit, cu un caracter frumos ! Recomand cu încredere. "

- Andreea S. -

"Sunt foarte incantata pentru alegerea facuta! Am ales aceasta scoala pentru ca mi-am dorit sa fac cu domnul instructor Handra Francisc. Experinta si-a spus cuvantu! Totul a parut asa de simplu si bine explicat, in cat succesul din prima a fost garantat. Masina aleasa Renault Talisman a depasit nivelul asteptarilor mele . Multumesc instructorului Handra Francisc !"

- Antonia S.. -

"Am ales aceasta scoala pentru a 3-a oara, in urma cu 3 ani am absolvit cu succes categoria B, Am revenit pentru categoria BE, iar acum urmez cursurile pentru categoria A. De fiecare data instructorul Paval Marius a facut sa para totul usor. Experinta, rabdarea si profesionalismul acestuia au fost un succes pentru mine. Recomand cu drag prietenilor care isi doresc un succes garantat. "

- George I. -

"Am obtinut cat A din prima incercare. Scoala pune la dispozita cursantilor un poligon modern si echipat corespunzator pentru a invata. Procesul de invatare a fost unul gradual, motocicletele folosite fiind in perfecta stare de fuctionare. Aplicatia InstructorulTau ma ajutat in verificarea cunostiintelor folosind chestionarele specifice categoriei A. Multumesc echipei de instructori Mike si Francisc !!!"

- Dan M. -

"Tin sa multumesc pe aceasta cale intructorului Andrei. Acesta a avut foarte multa rabdare cu mine, mi-a explicat cu mult calm si ma spijinit si incurajat. Fiind o fire emotiva am ales recomandarea domnisoarei secretare Andrea. Ma bucur ca am ascultat-o, aceasta ma sustinut in pregatirea documentelor, alegerea masinii dar si cu programarile la polititie. Mam descurcat foarte bine la examene, datorita echipei de profesionisti, astfel acum sunt o soferita cu permis. "

- Andreea E. -

"A fost un proiect personal, si o ambitie...sa obtin permisul de conducere. Am esuat in urma cu cativa ani, dar mam hotarat sa incerc din nou! InstructorulTau a fost o alegere foarte buna. Cursul teortic este predat de o echipa de profesionisti care mi-au pus la dispozitie instrumentele necesare pentru a invata mai usor. Experinta anterioara ma facut sa inteleg de ce InstructorulTau sunt diferiti. Am invatat sa fiu precaut, sa gandesc situatiile din trafic si sa le inteleg nu doar sa stiu sa conduc. Multumesc si va recomand domnul Andrei."

- Alex V. -

"O echipa in care poti avea incredere. Domnul Cristi este un instructor profesionist, cu o experienta deosebita si pe care o impartaseste cu drag cursantilor. Alegerea mea a fost una cu un succes garatat. Am ales Peugeout 407 datorita motorizarii,aceasta fiind disel. Am inteles usor explicatiile instructorului , si am reusit sa iau permisul de conducere."

- Mihail L. -

"Rabdare, Calm , Profesionalism si promptitudine....asta mi-am dorit...si asta am gasit. InstructorulTau este formata dintr-o echipa de profesionisti. Inca de la inceput am fost indrumata ca totul sa fie mai usor . Alaturi de Cristi ,instructorul meu, am format o echipa...o echipa in care am colaborat foarte bine. A fost un succes cand am dat examenul practic cu politia. Super echipa! "

- Ramona G. -

"O scoala de nota 10! Domnul instructor Gelu a reusit prin stilul lui didactic sa faca un adevart sofer din mine. A fost greu la inceput, multa informatie, multe de facut la inceput, dar domnul Gelu a reusit prin calmul lui sa ma faca sa inteleg ca incet si cu calm voi invata. Asa a fost! Acum ma bucur pentru alegerea facuta si ma bucur de permisul obtinut. "

- George B. -

"Alegerea pe care am facut-o a fost in urma discutiei telefonice cu domnisoara Andrea. Mi-a lasat o parere buna, si astfel am ajuns sa ma inscriu la InstructorulTau. Am fost ajutata in pregatirea documentelor pentru dosar, prin programari si spirjin. Au gasit solutii de fiecare data cand au intervenit probleme , si au fost alaturi de mine pana la obtinerea permisului de conducere. Ma bucur pentru alegerea facuta, de la masina aleasa pana la instructorul care ma invatat."

- Maria E. -

Ce avantaje ai daca inveti sa conduci la scoala de soferi Brasov InstructorulTau?

Te bucuri de profesionalism si daruire din partea tuturor instructorilor, profesorilor si oamenilor implicati in acest proiect. Obiectivul tuturor este foarte clar: InstructorulTau – servicii de calitate

Ai la indemana o multime de instrumente educationale, inclusiv un curs complet de legislatie si chestionare online

Ai servicii complete care includ pregatire teoretica, pregatire practica, combustibil, intocmirea dosarului, programarea la examenul cu politia si sfaturi privind pregatirea actelor

Ai preturi mai mult decat decente ce pot fi achitate in doua sau trei rate. Preturile sunt clare inca de la inceput. La scoala de soferi Brasov – InstructorulTau nu exista niciun cost ascuns

Poti apela oricand la cursuri de perfectionare, atat teoretice cat si practice, chiar daca ai permisul de conducere in buzunar

Te bucuri de fiecare ora de condus si de fiecare ora legislatie. Echipa InstructorulTau face tot posibilul ca elevii sa se simta bine in timpul orelor de condus si sa absoarba toate informatiile fara nicio urma de stres

Ai confortul psihic oferit de rata mare de promovabilitate. Odata ce ai inceput scoala de soferi InstructorulTau, ai sanse mari sa promovezi din prima. Totul depinde doar de tine

La inscrierea online ai o reducere de 50 lei. Reducerea se aplica la plata integrala a scolii

In cazul in care ajungi sa ai probleme in trafic si sa iti fie anulat permisul, beneficiezi de suport pentrru redobandirea lui; Citeste mai mult »

Daca ai nevoie de un atestat profesional auto in Brasov, InstructorulTau este cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie!

Iti oferim o gama variata de atestate profesionale auto, care te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatile si sa evoluezi in cariera.

Cu noi, sansele sa obtii atestatul profesional din prima sunt maxime iar satisfactia este garantata.

Puteți face GRATUIT chestionare sau urmari cursul de legislație rutiera și instalând aplicația InstructorulTau din:

 

⏰   Program secretariat:

 • Luni: 08:00-18:00
 • Marti: 08:00-18:00
 • Miercuri: 08:00-18:00
 • Joi: 08:00-18:00
 • Vineri: 08:00-16:00
 • Sâmbata: Închis
 • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23Brasov,Romania 500053
Phone:0770-324-623
Phone:0368-405-232