InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Despre noi

InstructorulTau Brasov

Echipa noastră

 

Handra Francisc

Fondator

Instructor cat. A B C E D

Andrea

Manager

Instructor categoria B

Tavy

Profesor de legislatie

Instructor categoria B

Nicoleta

Profesor de legislatie

Asistent manager

Cristi

Profesor de legislatie

Instructor categoria B

Mike

Instructor categoria A

Instructor categoria B

Andrei

Instructor categoria B

Marius

Instructor cat. A B BE

Marius

Instructor cat. B C E

Gelu

Instructor categoria B

 

Scurt istoric

Buna ziua. Ma numesc Handra Francisc si sunt fondatorul scolii de soferi InstructorulTau. Cu peste 20 de ani vechime neintrerupta in instruirea paractica a elevilor , fac parte din putinii instructori Brasoveni care au instruit elevi la toate categoriile respectiv A , A1 , A2, B, B cu cutie automat , BE , C , CE , D . Experienta , profesionalismul si dedicarea pentru aceasta meserie, m-au dus in topul instructorilor din tara, formand mii de cursanti si soferi profesionisti.

In perioada 2000 – 2005 am lucrat ca angajat fiind instructor auto la categoriil A , A1 , A2 , B , C , CE , D . Urmand ca in perioada 2005 – 2008 sa lucrez ca si instructor independet formand cursanti la categoriile A , A1 , A2 si B .

In Anul 2009 , am luat decizia de a aduna alaturi de mine o echipa de profesionisti , si sa formez scoala de conducatori auto InstructorulTau. Progresul a fost unul foarte bun, astfel echipa InstructorulTau sa marit de la an la an cu noi instructori si profesori de legislatie bine pregatiti si dedicati meseriei de instruire a viitorilor conducatori auto.

Inca de la inceput am pus accent pe calitatea instruirii elevilor , iar scopul propus nu a fost “doar” obinerea permisului auto ci acela de a forma conducatori auto responsabili !

In momentul de fata scoala de soferi InstructorulTau detine un parc auto si moto de inalta calitate, aceasta cuprinde 9 autoturisme , 5 motociclete si o remorca, toate fiind echipate cu doatari de ultima generatie care se ridica la standardele cursantilor Brasoveni. Dar si o echipa de profesionisti formata din 10 instructori auto dintre care 3 au si calitatea de profesori de legislatie rutiera.

 

Ce ne propunem

Scoala de soferi InstructorulTau isi propune mentinerea Titlului conform statisticilor d.r.c.p.i.v fiind scoala de soferi cu cea mai mare promovabilitate din Judetul Brasov la categoria A si printre fruntasele la categoria B .

Dorinta noastra ramane si in acest an obtinerea acestui Titlu. Obiectivul principal al scolii de soferi InstructorulTau ramane responsabilitatea prin care ne dorim ca toti cursantii care trec pragul acestei scolii de soferi sa devina soferi responsabili si constienti de importanta disciplinei in trafic . Si in acest an echipa InstructorulTau isi propune dezvoltarea parcului auto cu masini de ultima generatie care sa satisfaca toate cerintele viitorilor cursanti .

 

Dotari mobile si imobile

Scoala de soferi InstructorulTau pune la dispozitia cursantilor la categoriile A, A1 , A2 , B , B – cu cutie de viteza automata , BE si B-extins , un parc auto si moto de inalta calitate care sa se ridice la standardele si asteptarile cursantilor nostri.

La categoria B cursantii au posibilitatea sa invete tainele condusului la volanul unor marci cu prestigiu: Peugeot 407, Volkswagen Polo R-line, Ford Fiesta , Hyundai I30 , Citroen C3 , Skoda Fabia iar tot la categoria B dar cu cutie de viteza automata Renault Talisman si Hyunadi Santa Fe.

La categoriile A, A2 si A1 punem la dispozitia cursantilor motociclete de ultima generatie : Honda Hornet, Honda CB 500, Yamaha YBR 125, Honda CBF 125 si Suzuki GN 125. Toate in perfecta stare de functionare si adaptate pentru o instruire practica mult mai usora.

La catategoria BE si B-extins pune la dispozitia cursantilor Hyunadi Santa Fe + Remorca Stema care se remarca prin usurinta controlului.

Poligon propriu pentru desfasurarea pregatirii moto dar util si pentru exersarea manevrelor la categoria B

Scoala noastra dispune de 3 sali de legislatie rutiera , toate dotate la cele mai noi standarde care se ridica la cerintele Brasovenilor . Spatiul destinat pregatirii teortice, este dotat cu calculoatoare de ultima generatie, aceatea fiind prevazute cu softuri didactice pentru aprofundarea si verificarea cunostiintelor; Machete auto - pentru a vizualiza diferite situatii din trafic , planse rutiere - pentru fixarea si vizualizarea semnelor si marcajelor rutiere, materiale didactice cum ar fi : carti, cd-uri, trusa de prim ajutor, triunghiuri reflectorizante, stingator etc.

Secretariat

Sala de legislatie rutiera 1

Sala de legislatie rutiera 2

Sala de legislatie rutiera 3

 

Servicii oferite

Pasi care trebuie urmati in obtinerea permisului de conducere sunt foarte importanti pentru fiecare persoana , de aceea scoala de soferi InstructorulTau va sta la dispozitie oferind suport 100% cursantilor care ne trec pragul . De la pregatirea dosarului , care include programari la fisa medicala si testul psihologic pana la finalizarea scolii unde alaturi de elevi programam proba teoretica la d.r.c.p.i.v

Tinem cont si de tehnlogia care avanseza , de aceea scoala de soferi InstructorulTau a lansat aplicatia InstructorulTau . Aici punem la dispozitia cursantilor 8 module de legislatie rutiera a caror durata este de 30 de minute . Fiecare modul teoretic este structurat cu informatii din codul rutier, la care adaugam exemple clare explicate prin imagini si filmulete. Acest curs este bazat pe codul rutier si este actualizat privind normele legislative si de aplicabilitate. Cursul cuprinde subcapitole specifice, explicate pe intelesul tuturor. In urma parcurgerii cursului teoretic pus la dispozitia cursantilor de catre scoala de soferi INSTRUCTORULTAU, veti avea o reusita garantata.

Aplicatia cuprinde si o sectiune de verificare a cunostiintelor teoretice acumulate prin chestionare auto, la categoriile A, B si E, similare cu cele din cadrul probei teoretice la politite.

Scoala de soferi InstructorulTau vine in sprijinul conducatorilor auto care detin permis de conducere si nu au mai condus de foarte mult timp prin ore de pregatire teoretica cat si practica , ajutandu-i sa isi aminteasca tot ce au nevoie pentru a pleca la drum plini de incredere .

Scoala de soferi InstructorulTau ofera supor firmelor care detin un parc auto/moto prin cursuri de perfectionare teoretica dar si practica respectiv testarea acestora pentru a imbunatati siguranta traficului Brasovean.

 

Părerea cursanților nostri

"Recomand cu toata increderea instructorul Mike. Multumesc pentru rabdarea acordata. Am reusit sa iau permisul de conducere si sa fiu un sofer bine pregatit. Am ales aceasta scoala de soferi in urma recomandarilor unor prieteni si nu regret nici o secunda alegerea facuta. "

- Anca P. -

"Multumesc Domnului instructor Marius Bivolarul , un om extraordinar, calm, rabdator si bun profesor. Am absolvit cu succes din prima incercare atat proba teoretica cat si cea practica. Mi-au fost de mare ajutor orele de legislatie rutiera, unde profesorul de legislatie a facut sa para foarte usor codul rutier. Va recomand cu caldura."

- Monica C. -

"-Ma bucur pentru alegerea facuta! Am ales aceasta scoala de soferi in urma parerilor oferite de cei din jur. Inca de la inceput am fost primita cu zambetul pe buze, si am fost ajutata in pregatirea documentelor scolare. Instructorul meu a fost Bogdan, un instructor calm, profesionist si care ofera explicatii utile in ficare situatie din trafic. Sunt foarte fericita ca am reusit sa imi inving teama de trafic si sa iau permisul din prima. "

- Amira B. -

"Sunt super incantat de serviciile oferite de aceasta scoala de soferi. Partea teoretica este foarte clar structurata si prezentata pe site-ul scolii. Instructorii sunt bine pregatiti, amabili si au multa rabdare! Iar la secretariat ,orice intrebare sau situatie ai avea ,te ajuta garantat. II multumesc domnului Marius , un instructor dedicat acestei meseri! "

- Daniel D. -

"Am descoperit aceasta scoala de soferi pe internet, in urma cu un an si am decis sa ma inscriu, si nu imi pare rau. Am avut norocul sa dau peste o echipa de profesionisti , de la secretariat , pana la domnul profesor de legislatie si instructor auto Centiu Octavian. Datorita lui am reusit sa invat repede si bine. Am primit explicatii clare si utile din partea domnului instructor , repetate ori de cate ori a fost nevoie. Obtinerea permisului a fost una garantata si fara prea mari emotii. Va recomand cu caldura!!! "

- Alex M. -

"O primire prietenoasa , ajutor , explicatii utile, personal amabil!! Domnul Centiu este un adevarat profesionit, mi-a oferit raspunsurile la intrebarile care le aveam si ma invatat sa fiu o soferita responsabila. Profesionalismul defineste aceasta scoala, iar prioritatea instructorului este succesul elevului , prin obtinerea persmisului de conducere. Recomand cu drag InstructorulTau. "

- Oana C. -

"Dupa un examen picat, mam hotarat sa fac o schimbare...astfel lam intalnit pe instructorul Mike. Inca de la inceput am inteles ca prin blandete si calm poti invata mai usor. Rabdarea si explicatiile oferite in mod repetat au facut diferenta in procesul meu de invatare. Succesul a fost unul sigur...am reusit sa devin o soferita pregatita, examenul practic fiind doar validarea acesteia. Multumesc doamnelor secretare pentru recomandare si sustinere. Multumesc InstructorulTau! "

- Judit G. -

"O scoala exceptionala!!! Oameni care dau dovada de foarte mult respect și care acorda din timpul lor tuturor celor ce au nevoie. Mulțumesc, Andreei pentru sfaturile acordate și pentru ajutor in orice situatie. Mulțumesc Domnului Instructor Bogdan Malusel pentru rabdarea acordata, pentru ca m-a invatat pas cu pas ce inseamna sa conduci. Un om deosebit, cu un caracter frumos ! Recomand cu încredere. "

- Andreea S. -

"Sunt foarte incantata pentru alegerea facuta! Am ales aceasta scoala pentru ca mi-am dorit sa fac cu domnul instructor Handra Francisc. Experinta si-a spus cuvantu! Totul a parut asa de simplu si bine explicat, in cat succesul din prima a fost garantat. Masina aleasa Renault Talisman a depasit nivelul asteptarilor mele . Multumesc instructorului Handra Francisc !"

- Antonia S.. -

"Am ales aceasta scoala pentru a 3-a oara, in urma cu 3 ani am absolvit cu succes categoria B, Am revenit pentru categoria BE, iar acum urmez cursurile pentru categoria A. De fiecare data instructorul Handra Francisc a facut sa para totul usor. Experinta, rabdarea si profesionalismul acestuia au fost un succes pentru mine. Recomand cu drag prietenilor care isi doresc un succes garantat. "

- George I. -

"Am obtinut cat A din prima incercare. Scoala pune la dispozita cursantilor un poligon modern si echipat corespunzator pentru a invata. Procesul de invatare a fost unul gradual, motocicletele folosite fiind in perfecta stare de fuctionare. Aplicatia InstructorulTau ma ajutat in verificarea cunostiintelor folosind chestionarele specifice categoriei A. Multumesc echipei de instructori Mike si Francisc !!!"

- Dan M. -

"Tin sa multumesc pe aceasta cale intructorului Andrei. Acesta a avut foarte multa rabdare cu mine, mi-a explicat cu mult calm si ma spijinit si incurajat. Fiind o fire emotiva am ales recomandarea domnisoarei secretare Andrea. Ma bucur ca am ascultat-o, aceasta ma sustinut in pregatirea documentelor, alegerea masinii dar si cu programarile la polititie. Mam descurcat foarte bine la examene, datorita echipei de profesionisti, astfel acum sunt o soferita cu permis. "

- Andreea E. -

"A fost un proiect personal, si o ambitie...sa obtin permisul de conducere. Am esuat in urma cu cativa ani, dar mam hotarat sa incerc din nou! InstructorulTau a fost o alegere foarte buna. Cursul teortic este predat de o echipa de profesionisti care mi-au pus la dispozitie instrumentele necesare pentru a invata mai usor. Experinta anterioara ma facut sa inteleg de ce InstructorulTau sunt diferiti. Am invatat sa fiu precaut, sa gandesc situatiile din trafic si sa le inteleg nu doar sa stiu sa conduc. Multumesc si va recomand domnul Andrei."

- Alex V. -

"O echipa in care poti avea incredere. Domnul Cristi este un instructor profesionist, cu o experienta deosebita si pe care o impartaseste cu drag cursantilor. Alegerea mea a fost una cu un succes garatat. Am ales Peugeout 407 datorita motorizarii,aceasta fiind disel. Am inteles usor explicatiile instructorului , si am reusit sa iau permisul de conducere."

- Mihail L. -

"Rabdare, Calm , Profesionalism si promptitudine....asta mi-am dorit...si asta am gasit. InstructorulTau este formata dintr-o echipa de profesionisti. Inca de la inceput am fost indrumata ca totul sa fie mai usor . Alaturi de Cristi ,instructorul meu, am format o echipa...o echipa in care am colaborat foarte bine. A fost un succes cand am dat examenul practic cu politia. Super echipa! "

- Ramona G. -

"O scoala de nota 10! Domnul instructor Gelu a reusit prin stilul lui didactic sa faca un adevart sofer din mine. A fost greu la inceput, multa informatie, multe de facut la inceput, dar domnul Gelu a reusit prin calmul lui sa ma faca sa inteleg ca incet si cu calm voi invata. Asa a fost! Acum ma bucur pentru alegerea facuta si ma bucur de permisul obtinut. "

- George B. -

"Alegerea pe care am facut-o a fost in urma discutiei telefonice cu domnisoara Andrea. Mi-a lasat o parere buna, si astfel am ajuns sa ma inscriu la InstructorulTau. Am fost ajutata in pregatirea documentelor pentru dosar, prin programari si spirjin. Au gasit solutii de fiecare data cand au intervenit probleme , si au fost alaturi de mine pana la obtinerea permisului de conducere. Ma bucur pentru alegerea facuta, de la masina aleasa pana la instructorul care ma invatat."

- Maria E. -

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232