InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Articole Scoala Soferi

De ce sa alegi Scoala de soferi InstructorulTau

Emotii pentru examenul auto? Nu si daca alegi corect scoala de soferi, inclusiv, instructorul auto! Totul se simplifica atunci cand stii ca ceea ce ai invatat este corect si definitiv. Deci, inlocuieste stresul pe care il presupune urmarea cursurilor unei scoli de soferi, cu entuziasmul ca vei deveni, in sfarsit, sofer! Scoala de soferi este fara indoiala, unul dintre cele mai importante examene ale vietii...

Citeste mai mult »

 

Categoria B, B extins si BE pe intelesul tuturor

Ce inseama categoria B, B extins si categoria BE? Care este diferenra intere ele? Iata o intrebare ce imi este adresata frecvent si ca atare am decis sa aduc cateva lamuriri mai pe intelesul tuturor.

Citeste mai mult »

 

Scoala de soferi - Intrebari frecvente

De ce acte am nevoie pentru a ma inscrie la scoala de soferi?, Care este perioada de scolarizare?, Care este termenul maxim in care trebuie sa termin scoala?, Cat timp e valabil dosarul?, Cate ore de practica sunt obligatorii?, Cat timp sunt valabile actele? etc.

Citeste mai mult »

 

Informatii utile - Acte necesare pentru scoala si examen

Scoala de soferi auto InstructorulTau vine in intampinarea celor ce doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi cu informatii privind actele necesare pentru inscriere , actele necesare la prezentarea la examenul cu politia si alte informatii utile...

Citeste mai mult »

 

Categoria B automat iti face drumul mai usor!

La scoala soferi brasov InstructorulTau ai doua masini cu cutie de viteze automata: Hyundai Santa Fe si Peugeot 508, usor de folosit pentru incepatori, menite sa faciliteze plecarile din rampa, dar si restul manevrelor din timpul orelor practice. Acum, totul se simplifica! Cursantii au ocazia sa urce la volanul unei masini usor de condus.

Citeste mai mult »

 

Despre Categoria B

Nu cred ca exista o singura persoana care sa nu stie ca pentru obtinerea permisului de conducere este necesara sustinerea unui examen la sala si a unuia ce consta intr-o proba practica la condus. In schimb ce se intampla in spatele acestor doua examene este mai putin cunoscut de intraga lume.

Citeste mai mult »

 

Categoria A - Ce inseamna si cum se obtine

Aproape toti tinerii au vise. Unul dintre visele lor este de a-si lua permis de conducere, eventual imediat ce implinesc varsta de optsprezece ani. Pentru asta este necesar sa urmeze cursuri la o scoala de soferi. Detinerea unui permis auto are multiple avantaje...

Citeste mai mult »

 

Ce presupune categoria B+E?

Obtinerea permisului auto poate deschide noi orizonturi si poate aduce noi oportunitati in ceea ce priveste job-ul. Ai deja permis auto la categoria B, insa vrei mai mult? Drumurile tale presupun tractarea unei remorci? Nimic mai simplu! Pentru asta este necesar permisul auto la categoria B+E...

Citeste mai mult »

 

Cu InstructorulTau obtii permisul auto din prima

Vrei sa ai permis auto/moto? Primul pas: scoala de soferi! Pentru reusita insa este important sa alegi o scoala de soferi care sa-ti puna la dispozitie servicii de la A la Z, dar si instructori cu experienta. Cauti o scoala de soferi in Brasov, cu preturi avantajoase?

Citeste mai mult »

 

Importanta alegerii unei scoli de soferi

Atunci cand sunteti pregatiti sa obtineti permisul de conducere, indiferent ca este vorba despre cel auto sau moto, primul pas este gasirea unei scoli de soferi profesionale. In functie de aceasta alegere variaza si gradul de pregatire al cursantilor, implicit promovabilitatea examenului de la sfarsitul cursurilor.

Citeste mai mult »

 

Programa scolara pentru fiecare categorie

InstructorulTau va prezinta planul de invatamant, dupa care functioneaza toate scolile de soferi din Romania, la toate categoriile auto si moto conform OMT 733/2013. Toate datele din tabel reprezinta programa minimala data in saptamani, ore teoretice si practica, numarul minim de kilometri de parcurs la fiecare categorie.

Citeste mai mult »

 

Cum redobandesti permisul anulat ?

Desi anularea permisului auto este una dintre cele mai drastice pedepse pentru soferii ce incalca regulile de circulatie, aceasta nu este permanenta, conducatorul avand dreptul sa isi redobandeasca permisul de conducere.

Citeste mai mult »

 

7 sfaturi pentru a promova examenul auto – moto

Se recomanda ca masina de examen sa ramana aceeasi pentru simplul fapt ca e familiara si ca este cu mult mai usor de utilizat fata de o masina necunoscuta, desi exista posibilitatea ca examenul auto sa fie dat (la cerere numai) pe oricare alta masina decat cea pe care ati invatat sa conduceti...

Citeste mai mult »

 

Conduita preventivă și defensivă

Pentru evitarea accidentelor in trafic este importanta conduita pe care fiecare sofer o adopta. Asadar, din punct de vedere al teoriei exista dpua tipuri: conduita preventiva si conduita defensiva, doua tipuri de comportament care se completeaza reciproc. Majoritatea accidentelor rutiere sunt previzibile si pot fi evitate cu putina vigilenta si precautie.

Citeste mai mult »

 

Viteza - principalul factor in cazul accidentelor rutiere

Viteza inseamna raportul dintre spatiul parcurs si timpul folosit pentru a parcurge o anumita distanta. Viteza poate creste prin accelerare si poate fi micsorata prin incetinire. In trafic, viteza este principala cauza pentru accidente de circulatie cu urmari foarte grave...

Citeste mai mult »

 

Motociclismul – intre pasiune si necesitate

Motociclismul a prins amploare si in Romania in ultimii ani, astfel ca tot mai multi pasionati de motociclete doresc sa descopere senzatia unica pe care acest hobby o poate oferi. Insa, pe langa marii pasionati de motociclete, exista si cei care isi doresc un motor din necesitatea de a ajunge in timp util la locul de munca sau alte intalniri importante

Citeste mai mult »

 

Legislatie Auto

Va prezint un sumar al legislatiei rutiere in vigoare privind circulatia pe drumurile publice , procedura de examinare auto , forma si continutul permisului de conducere , normele de autorizare a scolilor de soferi si a instructorilor auto cat si a instructorilor auto autorizati ( independenti ) ... etc.

Citeste mai mult »

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232