InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala soferi Brasov InstructorulTau categoria B

Categoria B Cutie Automata, Categoria B+E

Scoala de soferi auto InstructorulTau - categoria B , invita elevii sai sa descopere placerea condusului cu autoturismele sale din dotare: Ford Focus, cu motor ECOBOOST ce confera manevrabilitate si siguranta in procesul de invatare; Hyundai Santa Fe un autoturism extrem de fiabil si usor de condus si la care aveti cel mai bun raport calitate - pret; autoturismul Skoda Fabia cea mai manevrabila din parcul scolii noastre datorita dimensiunilor sale reduse. De asemenea scolarizam si categoria B cu cutie de viteze automata. Se pare ca viitorul apartine acestei clase auto: cutia de viteze automata pentru confortul oferit, mai ales in traficul urban. Pregatirea practica la categoria B automat se face cu SUV-ul Hyundai Santa Fe, extrem de confortabil si manevrabil. Toate autoturismele scolii noastre de soferi, Ford Focus, Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Hyundai i30, Skoda Fabia, Citroen C3, Renault Talisman si Hyundai Santa Fe, sunt dotate cu aer conditionat, ABS, ESP, servo directie, etc. Scolarizam de asemenea si categoria BE sub ambele forme: curs categoria BE mai mic de 4250kg ce nu implica examen cu politia si scoala categoria B+E mai mare de 4250kg. Ambele categorii sunt asigurate, ca pregatire, cu autoturismul Hyundai Santa Fe la care este atasata remorca.

Promovabilitatea la categoriile B si BE este una ridicata , rezultatele deosebite obtinute la examen - proba de traseu - de cursantii nostri , atesta implicarea si tactul pedagogic in procesul de invatare , buna colaborare instructor - cursant fiind o certitudine ! Cursurile practice se fac in functie de programul fiecaruia dintre cursanti , astfel ca programul este unul flexibil . De asemenea , la categoria B , in limita posibilitatilor cursantul poate fi luat si de la domiciliu . Scoala de soferi Brasov InstructorulTau categoria B si B+E va pune la dispozitie preturile practicate , acestea fiind afisate la sectiunea Tarife . Scoala de soferi InstructorulTau - categoria B si categoria BE- va asteapta sa descoperiti placerea conducerii unui autoturism , in traficul din Brasov !

 

Ce inseamna categoria B:

- Autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune , in afara conducatorului nu este mai mare de 8.
- Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.

Ce inseamna categoria B Extins - BE mai mic de 4250kg:

- Ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750kg.
- Persoanele care poseda permis de conducere categoria B au dreptul de a conduce ansamblurile de vehicule a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750kg numai daca fac dovada ca au absolvit un curs de formare in cadrul unei unitati autorizate de pregatire a conducatorilor de vehicule.

Ce inseamna - categoria B+E:

Ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata depaseste 4.250 kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg.

Ce inseamna - categoria B1:

Cvadricicluri a caror masa proprie nu depaseste 400kg (550kg pentru vehiculele destinate transportului de marfuri), neincluzand masa bateriilor în cazul vehiculelor electrice și care sunt echipate cu motor cu ardere internă a carui putere neta maxima nu depaseste 15 kW sau cu motor electric a carui putere nominala continua maxima nu depaseste 15 kW.

Datele prezentate la categoria B1 sunt cu caracter de informare !

 

Categoria B
Ford Focus

Stim ce asteptari au cursantii de la scoala noasta de soferi, motiv pentru care am pregatit cele mai performante automobile. Ford Focus, full options, cu motor EcoBoost ce merita condus. Usor de manevrat, Ford Focus este visul oricarui incepator. La volanul acestuia, plecarea de pe loc si din rampa vor parea o joaca de copii!

Citeste mai mult

Categoria B
Ford Fiesta

Categoria B cu Ford Fiesta. Un autoturism de ultima generatie, fabricatie 2019, cu cutie de viteze manuala, va asigura tot confortul pentru a finaliza scoala cu brio! Are un motor de 1l pe benzina si toate dotarile de confort si siguranta posibile.

Citeste mai mult

Scoala de soferi Brasov
Cat. B - Volkswagen Polo

Autoturismul Volkswagen polo R-line este un model de top din clasa ei. Datorita motorizarii de un litru are un consum redus de combustibil, dar in acelasi timp are o putere considerabila pentru un incepator. Confortul si finisajele sunt desavarsite si in acelasi timp dispune de toate sistemele de siguranta moderne.

Citeste mai mult

Categoria B
Hyundai i30

Pentru ca vrem sa oferim cele mai bune conditii cursantilor nostri, avem in dotare autoturismul Hyundai I30 . Performanta si cu o estetica de inalta clasa , Hyundai i30 este ideala pentru pregatirea practica, extrem de confortabila si cu un grad ridicat de siguranta . Garantam astfel o promovabilitate crescuta, la un pret fara concurenta!

Citeste mai mult

Categoria B
Skoda Fabia

Robusta, agila si extrem de eleganta, SKODA FABIA te invata sa conduci in cele mai bune conditii. La scoala de soferi InstructorulTau ai automobilul perfect pentru tine ! Astfel, manevre precum : mers cu spatele, intoarcere si, in special, parcare si garare, devin o joaca pentru orice cursant! Este o masina perfecta in special pentru domnisoare!

Citeste mai mult

Categoria B
Citroen - C3

Categoria B cu autoturismul Citroen C3. Este un autoturism de clasa mijlocie, dotat cu aer conditionat climatronic, geamuri si oglinzi electrice, ABS, ESB, etc. Un autoturism elegant, pe benzina si care va ofera sansa sa invatati sa-l conduceci alaturi de instructorul scolii in cele mai bune conditii. Prin dimensiunea ei redusa parcarea si gararea sunt mult usurate.

Citeste mai mult

Categoria B
Cutie automata

Categoria B cu cutie de viteze automata! Puteti opta sa urmati cursurile scolii noastre pe autoturismul Renault Talisman. Un autoturism de lux ce va indeplini cerintele si celor mai pretentiosi! Cu autoturismul Renault Talisman cu cutie de viteze automata aveti asigurata o pregatire la cele mai inalte standarde, examenul cu politia devenind o pura formalitate .

Citeste mai mult

Categoria B
Cutie automata

Cutie automata? Da, va rog! Automobilele prevazute cu cutie automata sunt printre cele mai cerute la ora actuala. Scoala noastra de soferi iti asigura accesul la un astfel de autovehicul. Performant si... usor de condus. Astfel, primele lectii de condus devin o placere! Hyundai Santa Fe cu cutie automata: alegerea celor care vor performante si confort la volan.

Citeste mai mult

Categoria B+E
Remorca

Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din Brasov care iti pune la dispozitie aceasta categorie. Vorbim nu doar despre o facilitate in plus, ci si despre o masina noua, usor de condus! Prin designul sau Hyundai Santa Fe este extrem de atragator, ideal oricaror gusturi in materie de masini. Cu o remorca insa, totul devine complet!

Citeste mai mult
 

Pregatirea in poligon o puteti vizualiza aici...

Programa scolara:

Categoria B : 24 ore teorie ; 30 ore practica
Categoria B1 : 24 ore teorie ; 30 ore practica
Curs B+E mai mic de 4250kg : 7 ore practica
Categoria B+E : 10 ore teorie ; 10 ore practica
Ora didactica , prin lege , este de 50 de minute cu pauza de 10 minute. Se pot efectua intr-o zi cel mult 4 ore de teorie sau 2 ore de practica , cu pauza de 10 minute intre ele . Se pot efectua 2 ore de practica cu consimtamantul cursantului fara pauza , adica 100 de minute

Varsta obtinere permis:

- 18 de ani pentru categoriile de vehicule B , B+E
- 16 ani împliniti , pentru categoria de vehicule B1
Varsta minima la care se poate face inscrierea la scoala de soferi este de 18 ani fara 3 luni . Totodata , examenul pentru obtinerea permisului de conducere se va sustine NUMAI dupa implinirea a 18 ani

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232