InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala soferi Brasov InstructorulTau categoria B

Categoria B, Categoria B Cutie Automata, Categoria B+E si B96

InstructoruTau iti ofera posibilitatea de a obtine toate categoriile de permis pentru autoturisme

Intr-o societate in care timpul devine din ce in ce mai pretios, este foarte important sa fii mobil.

Un permis categoria B iti ofera mobilitate si te ajuta sa economisesti foarte mult timp, scurtand distantele pe care le parcurgi zi de zi.

Iti oferim ocazia sa obtii permisul categoria B in Brasov, urmand una dintre cele mai bune scoli de soferi din judet: InstructorulTau.

Nu toata lumea are aceleasi nevoi atunci cand vine vorba despre mobilitate rutiera. Unii oameni folosesc masina pentru a merge la cumparaturi, altii pentru calatorii, altii pentru a merge la munca si altii pentru a dezvolta o cariera. InstructorulTau iti ofera posibilitatea sa alegi ceea ce vrei sa faci cu propria masina si sa urmezi cursurile potrivite. Poti sa faci scoala de soferi categoriile B, B+E, B Extins si B pentru cutie automata, fiecare oferindu-ti anumite avantaje:

Daca vrei sa urmezi scoala de soferi categoria B Brasov si sa ai sanse maxime de a promova examenul auto din prima, InstructorulTau te asteapta cu instructori foarte bine pregatiti, cu o flota auto impecabila din punct de vedere tehnic si cu o rata de promovabilitate de peste 70%. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii.

 

Ce inseamna?

Ce inseamna categoria B:

- Autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune , in afara conducatorului nu este mai mare de 8.
- Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.

Ce inseamna categoria B Extins (B96)

- Ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750kg.
- Persoanele care poseda permis de conducere categoria B au dreptul de a conduce ansamblurile de vehicule a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750kg numai daca fac dovada ca au absolvit un curs de formare in cadrul unei unitati autorizate de pregatire a conducatorilor de vehicule.

Ce inseamna - categoria B+E:

Ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata depaseste 4.250 kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg.

Ce inseamna - categoria B1:

Cvadricicluri a caror masa proprie nu depaseste 400kg (550kg pentru vehiculele destinate transportului de marfuri), neincluzand masa bateriilor în cazul vehiculelor electrice și care sunt echipate cu motor cu ardere internă a carui putere neta maxima nu depaseste 15 kW sau cu motor electric a carui putere nominala continua maxima nu depaseste 15 kW.

Ce inseamna - categoria B Automat:

Este aceeasi definitie ca la categoria B. Diferenta apare pe vero-ul permisului unde este trecut codul 78

 

Parc Auto


Categoria B
Ford Focus

Stim ce asteptari au cursantii de la scoala noasta de soferi, motiv pentru care am pregatit cele mai performante automobile. Ford Focus, full options, cu motor EcoBoost ce merita condus. Usor de manevrat, Ford Focus este visul oricarui incepator. La volanul acestuia, plecarea de pe loc si din rampa vor parea o joaca de copii!

Citeste mai mult

Categoria B
Ford Fiesta

Categoria B cu Ford Fiesta. Un autoturism de ultima generatie, fabricatie 2019, cu cutie de viteze manuala, va asigura tot confortul pentru a finaliza scoala cu brio! Are un motor de 1l pe benzina si toate dotarile de confort si siguranta posibile.

Citeste mai mult

Categoria B
Volkswagen Polo R-line

Autoturismul Volkswagen polo R-line este un model de top din clasa ei. Datorita motorizarii de un litru are un consum redus de combustibil, dar in acelasi timp are o putere considerabila pentru un incepator. Confortul si finisajele sunt desavarsite si in acelasi timp dispune de toate sistemele de siguranta moderne.

Citeste mai mult

Categoria B
Hyundai i30

Pentru ca vrem sa oferim cele mai bune conditii cursantilor nostri, avem in dotare autoturismul Hyundai I30 . Performanta si cu o estetica de inalta clasa , Hyundai i30 este ideala pentru pregatirea practica, extrem de confortabila si cu un grad ridicat de siguranta . Garantam astfel o promovabilitate crescuta, la un pret fara concurenta!

Citeste mai mult

Categoria B
Citroen - C3

Categoria B cu autoturismul Citroen C3. Este un autoturism de clasa mijlocie, dotat cu aer conditionat climatronic, geamuri si oglinzi electrice, ABS, ESB, etc. Un autoturism elegant, pe benzina si care va ofera sansa sa invatati sa-l conduceci alaturi de instructorul scolii in cele mai bune conditii. Prin dimensiunea ei redusa parcarea si gararea sunt mult usurate.

Citeste mai mult

Categoria B
Cutie automata | Volvo XC60

Cutie automata? Da, va rog! Automobilele prevazute cu cutie automata sunt printre cele mai cerute la ora actuala. Scoala noastra de soferi iti asigura accesul la un astfel de autovehicul. Performant si... usor de condus. Astfel, primele lectii de condus devin o placere! Hyundai Volvo XC60 cu cutie automata: alegerea celor care vor performante si confort la volan.

Citeste mai mult

Categoria B
Cutie automata | Talisman

Categoria B cu cutie de viteze automata! Puteti opta sa urmati cursurile scolii noastre pe autoturismul Renault Talisman. Un autoturism de lux ce va indeplini cerintele si celor mai pretentiosi! Cu autoturismul Renault Talisman cu cutie de viteze automata aveti asigurata o pregatire la cele mai inalte standarde, examenul cu politia devenind o pura formalitate .

Citeste mai mult

Categoria B
Cutie Automata | Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 6 cu cutie de viteze automata face parte din oferta scolii noastre! Este extrem de usor de condus si de manevrat, ca atare si cererea pentru acest autovehicul este mare. Are toate dotariile de confort si siguranta: ABS, ESP, climatronic, scaune incalzite, geamuri electrice etc. Este o adevarata placere sa faci scoala de soferi cu Volkswagen Golf 6 si pe langa asta ai si cel mai mic pret din Brasov la categoria B Automat!

Citeste mai mult

Categoria B+E
Volvo XC60 + Remorca

Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din Brasov care iti pune la dispozitie aceasta categorie. Vorbim nu doar despre o facilitate in plus, ci si despre o masina noua, usor de condus! Prin designul sau Volvo XC60 este extrem de atragator, ideal oricaror gusturi in materie de masini. Cu o remorca insa, totul devine complet!

Citeste mai mult
 

Pregatirea practica o puteti vizualiza aici...

Programa scolara:

Categoria B : 24 ore teorie ; 30 ore practica
Categoria B1 : 24 ore teorie ; 30 ore practica
Curs B+E mai mic de 4250kg : 7 ore practica
Categoria B+E : 10 ore teorie ; 10 ore practica
Ora didactica , prin lege , este de 50 de minute cu pauza de 10 minute. Se pot efectua intr-o zi cel mult 4 ore de teorie sau 2 ore de practica , cu pauza de 10 minute intre ele . Se pot efectua 2 ore de practica cu consimtamantul cursantului fara pauza , adica 100 de minute

Varsta obtinere permis:

- 18 de ani pentru categoriile de vehicule B , B+E
- 16 ani împliniti , pentru categoria de vehicule B1
Varsta minima la care se poate face inscrierea la scoala de soferi este de 18 ani fara 3 luni . Totodata , examenul pentru obtinerea permisului de conducere se va sustine NUMAI dupa implinirea a 18 ani

Ce avantaje ai daca inveti sa conduci la scoala de soferi Brasov InstructorulTau?

Te bucuri de profesionalism si daruire din partea tuturor instructorilor, profesorilor si oamenilor implicati in acest proiect. Obiectivul tuturor este foarte clar: InstructorulTau – servicii de calitate

Ai la indemana o multime de instrumente educationale, inclusiv un curs complet de legislatie si chestionare online

Ai servicii complete care includ pregatire teoretica, pregatire practica, combustibil, intocmirea dosarului, programarea la examenul cu politia si sfaturi privind pregatirea actelor

Ai preturi mai mult decat decente ce pot fi achitate in doua sau trei rate. Preturile sunt clare inca de la inceput. La scoala de soferi Brasov – InstructorulTau nu exista niciun cost ascuns

Poti apela oricand la cursuri de perfectionare, atat teoretice cat si practice, chiar daca ai permisul de conducere in buzunar

Te bucuri de fiecare ora de condus si de fiecare ora legislatie. Echipa InstructorulTau face tot posibilul ca elevii sa se simta bine in timpul orelor de condus si sa absoarba toate informatiile fara nicio urma de stres

Ai confortul psihic oferit de rata mare de promovabilitate. Odata ce ai inceput scoala de soferi InstructorulTau, ai sanse mari sa promovezi din prima. Totul depinde doar de tine

La inscrierea online ai o reducere de 50 lei. Reducerea se aplica la plata integrala a scolii

In cazul in care ajungi sa ai probleme in trafic si sa iti fie anulat permisul, beneficiezi de suport pentrru redobandirea lui; Citeste mai mult »

Daca ai nevoie de un atestat profesional auto in Brasov, InstructorulTau este cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie!

Iti oferim o gama variata de atestate profesionale auto, care te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatile si sa evoluezi in cariera.

Cu noi, sansele sa obtii atestatul profesional din prima sunt maxime iar satisfactia este garantata.

Puteți face GRATUIT chestionare sau urmari cursul de legislație rutiera și instalând aplicația InstructorulTau din:

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-18:00
  • Marti: 08:00-18:00
  • Miercuri: 08:00-18:00
  • Joi: 08:00-18:00
  • Vineri: 08:00-16:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23Brasov,Romania 500053
Phone:0770-324-623
Phone:0368-405-232