InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Atestate Profesionale Brasov

Centru de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere

InstructorulTau

TELEFON: 0770-324-623

Inscriere online

FORMULAR DE INSCRIERE

Ce este un atestat profesional din domeniul transportului rutier

Un atestat profesional auto este un certificat ce trebuie sa fie obtinut de soferii profesionisti, pentru a demonstra ca poseda cunostintele si competentele necesare pentru a conduce anumite tipuri de vehicule sau pentru a desfasura anumite activitati legate de transportul rutier.

De asemenea, un atestat profesional auto este o cerinta obliagatorie pentru managerii de transport (cei responsabili pentru planificarea, organizarea, coordonarea si supervizarea activitatilor legate de transportul bunurilor sau al persoanelor)

Atestatul profesional auto este obligatoriu, asadar, pentru soferii care doresc sa conduca vehicule comerciale sau care transporta persoane si bunuri contra cost si pentru managerii de transport.

Cum se obtine un atestat profesional auto?

Procesul de obtinere a unui atestat profesional auto include participarea la cursuri de formare si promovarea unor examene teoretice si practice care evalueaza cunostintele si competentele soferului in domeniul sau specific.

Fiecare categorie profesionala prezinta particularitatile sale in ceea ce priveste pregatirea si examinarea.

Atestatul profesional auto este valabil pentru o perioada determinata si poate fi reinnoit prin parcurgerea unor cursuri de formare continua sau trecerea unor examene de reatestare.

Merita sa investesti intr-un atestat profesional auto? Ce avantaje iti ofera?

Pregatirea profesionala este esentiala pentru succesul in cariera. Daca visezi la o cariera la volanul unui vehicul, indiferent ca vrei sa fii sofer de autobuz, sa transporti marfa sau sa incerci meseria de taximetrist, vei avea nevoie de un atestat profesional.

O investitie intr-un astfel de atestat iti poate aduce numeroase beneficii, atat la nivel personal, cat si profesional.

•Te ajuta sa dobandesti cunostinte si abilitati noi

•Iti ofera mai multe oportunitati de angajare

•Te ajuta sa castigi un salariu mai bun

•Te dezvolta din punct de vedere personal

•Te ajuta sa dezvolti o retea de contacte profesionale

In Romania, obtinerea unui atestat profesional in domeniul auto poate deschide numeroase oportunitati de cariera si iti ofera sansa unor venituri peste medie, facand una dintre activitatile tale preferate: condusul.

 

La InstructorulTau poti obtine orice fel de atestat din domeniul rutier

Atestat Conducatori
Auto CPI Marfa

Certificatul de Calificare Profesionala Initiala pentru conducatorii auto care transporta marfuri, necesar pentru a asigura conformitatea cu reglementarile si standardele de siguranta si securitate in transportul rutier de marfa.

Atestat Conducatori
Auto CPI Persoane

Certificatul de Calificare Profesionala Initiala pentru conducatorii auto care transporta persoane, care garanteaza respectarea reglementarilor si standardelor de siguranta si securitate in transportul rutier de persoane.

Atestat Conducatori
Auto CPC Marfa

Certificatul de Calificare Profesionala Continua pentru conducatorii auto care transporta marfuri, care necesita actualizarea periodica a competentelor si cunostintelor legate de transportul de marfa, pentru a ramane in conformitate cu evolutiile din domeniu.

Atestat Conducatori
Auto CPC Persoane

Certificatul de Calificare Profesionala Continua pentru conducatorii auto care transporta persoane, care presupune actualizarea periodica a abilitatilor si cunostintelor in domeniul transportului rutier de persoane, pentru a ramane in conformitate cu evolutiile din domeniu.

Atestat Conducatori
Auto Taxi

Certificare pentru conducatorii auto care opereaza in servicii de taxi, care confirma abilitatile si competentele necesare pentru a presta servicii profesionale de transport de persoane cu taxiul, in conformitate cu reglementarile locale.

Atestat in
Regim de Inchiriere

Certificare pentru conducatori auto care efectueaza transport de persoane in regim de inchiriere (Uber, Bolt, etc), care asigura respectarea reglementarilor si standardelor aplicabile in acest sector de activitate.

Atestat Conducatori
Auto Agabaritice

Certificare pentru conducatori auto care transporta marfuri de dimensiuni mari sau greutati excesive, care confirma competentele necesare pentru a gestiona si opera vehiculele cu gabarite speciale in conformitate cu reglementarile de siguranta.

Atestat Transport
Auto Avariate

Certificare pentru conducatori auto care transporta vehicule avariate sau imobilizate, care valideaza competentele si cunostintele necesare pentru a le manipula si transporta in conditii de siguranta.

Atestat Conducatori
Auto Troleibuz

Certificare pentru conducatori auto care opereaza troleibuze in transportul public, care demonstreaza cunostintele si abilitatile specifice necesare pentru a conduce in siguranta si eficient un astfel de vehicul.

Atestat Manager
Transport Marfa

Certificare pentru managerii de transport de marfuri, care confirma competentele si cunostintele necesare pentru a gestiona si coordona eficient activitatile de transport rutier de marfa.

Atestat Manager
Transport Persoane

Certificare pentru managerii de transport de persoane, care valideaza competentele si cunostintele necesare pentru a gestiona si coordona eficient activitatile de transport rutier de persoane.

Atestat Manager
Transport Taxi

Certificare pentru managerii de servicii de taxi, care confirma abilitatile si cunostintele necesare pentru a superviza si coordona eficient operatiunile de transport cu taxiul in conformitate cu reglementarile locale si nationale.

Atestat Consilieri de
Siguranta ADR

Certificare pentru consilierii de siguranta in transportul marfurilor periculoase, care valideaza competentele si cunostintele necesare pentru a oferi consultanta si asistenta privind siguranta transportului marfurilor periculoase in conformitate cu ADR

Atestat Soferi
ADR

Certificare pentru conducatorii auto care transporta marfuri periculoase, care atesta abilitatile si cunostintele necesare pentru a opera vehiculele in siguranta si a respecta reglementarile ADR in transportul marfurilor periculoase pe drum.

Atestat Instructori
Auto

Certificare pentru instructorii de scoala de soferi, care valideaza competentele si cunostintele necesare pentru a instrui si pregati viitori soferi in conformitate cu standardele si reglementarile locale si nationale.

Atestat Profesori
de Legislatie

Certificare pentru profesorii specializati in legislatia rutiera, care confirma cunostintele si abilitatile necesare pentru a instrui elevi si cursanti in materie de legislatie rutiera, reguli de circulatie, semne de circulatie si alte aspecte relevante legate de siguranta rutiera si responsabilitatile soferilor.

Important: Pentru persoanele care detin atestat CPI marfa si doresc un atestat CPI persoane , acestia vor urma cursul de atestat CPI scurt pentru a carui pregatire nu mai trebuie studiate partile comune ale cursurilor. De asemenea examenul teoretic consta intr-o singură proba care consta in rezolvarea unui chestionar de 20 de intrebari. Sunt admisi cei ce obtin un rezultat de minim 14 raspunsuri corecte. Cei admisi la proba teoretica vor sustine (obligatoriu) proba practica. Acest lucru e valabil si invers, adica cei ce detin un atestat CPI persoane si doresc un atestat CPI marfa.

 

Calendarul de examinare teoretica al Autoritatii Rutiere Romane in vederea obtinerii atestatelor / certificatelor de pregatire profesionala pe anul 2024

Calendarului de examinare teoretica în vederea obținerii atestatelor. Acestea se sustin la adresa: CATTIA - Agentia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brasov - Str. Institutului, nr. 35. Va dorim succes!

LUNA ZIUA
Februarie 3
Martie 2
Martie 30
Aprilie 27
Iunie 8
Iulie 13
August 10
Septembrie 15
Octombrie 12
Noiembrie 9
Decembrie 14
 

Cum ajungi la Atestate profesionale InstructorulTau ?

Ajungi la complexul comercial Come&Go din Bartolomeu, aflat la terminalul R.A.T., liniile 5, 9, 16, 23, 28, 110, 120, 210, 220, 310. Intri in cladire si urci la ETAJUL 1.

Odata ajuns la etajul 1 cauti spatiul E9, sau banner-ul deasupra usii noastre cu InstructorulTau. Atentie! sunt mai multe scoli de soferi in cladirea complexului. Sa nu le incurci...

De aici esti pe maini bune! Vei primi toate explicatiile si indrumarile necesare pentru a duce la bun sfarsit obiectivul tau: Obtinerea unui Atestat.

De ce sa alegi Centrul de formare profesionala InstructorulTau pentru obtinerea atestatului profesional de care ai nevoie?

Daca ai nevoie de un atestat profesional auto in Brasov, InstructorulTau este cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie, motivele pentru care merita sa ne alegi sunt numeroase:

•Iti oferim o gama variata de atestate profesionale auto, care te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatile si sa evoluezi in cariera. Practic, la InstructorulTau poti face orice fel de atestat profesinal din domeniul transporturilor auto;

•Avem cei mai buni lectori, cu rezultate excelente de-a lungul timpului;

•Avem sali de curs moderne, gandite pentru performanta. In acestea iti poti insusi toate cunostintele necesare pentru cariera ta;

•Te ajutam sa treci cu usurinta peste partea birocratica si sa te focusezi pe procesul de invatare;

•Avem preturi bine optimizate si transparente.

Cu noi, sansele sa obtii atestatul profesional din prima sunt maxime iar satisfactia rezultatului este garantata!

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-18:00
  • Marti: 08:00-18:00
  • Miercuri: 08:00-18:00
  • Joi: 08:00-18:00
  • Vineri: 08:00-16:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Atestate Profesionale Brasov - InstructorulTau
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone:0770-324-623
Phone:0368-405-232