InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Alege scoala de soferi InstructorulTau

Si obtii permisul auto din prima

Esti pasionat de automobile, motociclete si, in general, de caii putere?

Vrei sa ai permis auto/moto? Primul pas: scoala de soferi! Pentru reusita insa este important sa alegi o scoala de soferi care sa-ti puna la dispozitie servicii de la A la Z, dar si instructori cu experienta. Cauti o scoala de soferi in Brasov, cu preturi avantajoase? Nimic mai simplu: cu peste 10.000 de cursanti pregatiti la toate categoriile, Handra Francisc si echipa InstructorulTau te asteapta!

La Scoala de soferi InstructorulTau ai acces nu doar la cele mai noi automobile si motociclete, ci si la promotii si preturi atractive! In plus, scoala soferi Brasov InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din oras care ofera accesul la toate categoriile (A, A2, A1, B, curs categoria B extins mai mic de 4250 de kg, categoria B cu cutie automata, precum si categoria B+E).

”Vreau permis!”- Iata ce trebuie sa faci pentru reusita

Alegerea scolii de soferi este, fara doar si poate, cel mai important pas pentru cei care vor sa obtina carnetul de sofer. In functie de aceasta alegere, soferul de maine va fi sau nu un AS pe sosele. Motivul: acum este momentul in care se formeaza deprinderile si, totodata, se fixeaza informatiile de baza in ceeea ce priveste arta sofatului. Fara o pregatire in detaliu, obtinerea carnetului de sofer este misiune imposibila!

Iata de ce anume trebuie sa tii cont in alegerea scolii de soferi:

- Scoala de soferi trebuie sa dispuna de un parc auto diversificat, care sa-ti ofere posibilitatea de a urca la volanul celor mai noi automobile. Acestea trebuie sa fie usor de condus, sigure si foarte confortabile. Dotarea lor trebuie, de asemenea, sa fie completa.

- Este esential sa ai un instructor bun. Poate, cel mai important! De performantele acestuia si de rabdarea lui depinde sansa ta! Un instructor bun este acela care are rabdare sa-ti explice, in detaliu, fiecare informatie, fiecare manevra la volan. In plus, rabdarea acestuia trebuie sa fie un punct forte, astfel incat sa nu existe tensiuni pe parcursul orelor teoretice si practice. Relatia instructor auto-cursant trebuie sa fie una relaxata, bazata pe incredere si sustinere continua.

- O scoala de soferi trebuie sa-ti asigure accesul la toate categoriile, fie ca este vorba de categoriile A si B ori de categorii suplimentare. Astfel, poti invata atat pentru obtinerea carnetului auto, cat si pentru obtinerea carnetului moto. Beneficii 2 in 1. Timp economisit!

- Preturile trebuie sa fie accesibile dar nu mici! La o calitate buna a serviciilor nu poate fi un pret mic.

La Scoala de soferi InstructorulTau ai acces la toate categoriile!

Toate acestea le gasesti la Scoala de soferi InstructorulTau, o scoala de soferi din Brasov care a dezvoltat o programa completa, adaptata la cerintele traficului actual, dar si la legislatia rutiera in vigoare. In plus, cursantii se bucura de servicii complete si dotari de ultima generatie. Scoala de soferi Brasov InstructorulTau pregateste cursanti la categoriile A, A2, A1, B, curs categoria B extins mai mic de 4250 de kg, categoria B cu cutie automata, precum si categoria B+E.

Scoala de soferi InstructorulTau a dezvoltat un parc auto/moto diversificat, alcatuit doar din automobile si motociclete noi, perfecte pentru cursurile practice. Astfel, cursantii pot alege intre: Honda Hornet 600 cm3 la categoria A , Honda CB 500 la categoria A2 , Suzuki GN 125 la categoria A1, First Bikela categoria AM-moped, autoturism – Peugeot 407 2.0HDI diesel , Hyundai I30 si Skoda Fabia la categoria B, Hyundai Santa Fe la categoria B cutie automata si Hyundai Santa Fe cu remorca la categoria B+E. Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din Brasov care a introdus categoria B+E (cu o Hyundai Santa Fe + remorca si curs de categoria B extins pana la 4250 de kg).

Indiferent de categoria aleasa, se pune accentul atat pe pregatirea practica a cursantilor, cat si pe pregatirea teoretica, astfel incat responsabilitatea la volan sa fie o valoare de baza. La scoala noastra se urmareste, in primul rand, formarea unor soferi cu deprinderi temeinice in ale conduitei preventiv-defensive , indiferent ca este vorba de moto , autoturism ori camion ! La Scoala de soferi Brasov InstructorulTau cursantii de astazi devin soferii profesionisti si responsabili de maine.

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232