InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Cum redobandesti permisul anulat ?

Desi anularea permisului auto este una dintre cele mai drastice pedepse pentru soferii ce incalca regulile de circulatie, aceasta nu este permanenta, conducatorul avand dreptul sa isi redobandeasca permisul de conducere.

Afla cum trebuie procedat pentru a obtine din nou dreptul de a conduce.

De exemplu, permisul de conducere poate fi anulat daca soferul a fost condamnat, printr-o hotarare judecatoreasca definitiva, in urma unei infractiuni din care a rezultat uciderea sau vatamarea corporala a unei persoane, savarsita prin urmarea incalcarii regulilor de circulatie. Permisul de conducere mai poate fi anulat si daca a fost obtinut nerespectand normele legale sau daca o fost obtinut in perioada in care titularul era deja cercetat pentru savarsirea unei infractiuni de ordin rutier intr-un proces penal. Anularea permisului auto se efectueaza si in cazul in care un sofer pune in circulatie sau circula cu un autoturism neinmatriculat, cu un alt numar de inmatriculare ori cu un numar de inmatriculare fals. Dupa anulare, pentru a mai putea conduce pe drumurile publice, trebuie sa obtineti un nou permis de conducere.

Este important de stiut ca, spre deosebire de cei care isi iau pentru prima data carnet de conducere, soferii care au avut carnetul anulat nu mai trebuie sa urmeze din nou cursurile unei scoli de soferi. „Pentru a obtine un nou permis de conducere, persoana care a posedat permis de conducere, dar care a fost anulat, nu mai trebuie sa urmeze cursurile de pregatire teoretica si practica desfasurate într-o scoala de conducatori auto autorizata”, a declarat, Alina Dragomir, comisar sef in cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Pentru prezentarea la examenul pentru obtinerea permisului auto, trebuie sa depuneti, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din judetul in care aveti domiciliul, resedinta sau rezidenta, un dosar care va contine:

- dovada platii amenzii penale, daca e cazul. Important: termenul de 6 luni pentru redodandirea permisului anulat curge de la data achitarii amenzii penale!

- cererea-tip, semnata de solicitant;

fisa detinatorului, completata numai pe fata imprimatului cu datele personale ale solicitantului si semnata de catre acesta;

– fisa medicala-tip cu avizul medicului ,,Apt pentru conducerea vehiculelor” din categoria sau subcategoria pentru care se solicita examinarea;

– certificatul de cazier judiciar;

- copia hotararii judecatoresti de condamnare sau de revocare a pedepsei complementare a interzicerii exercitarii profesiei sau ocupatiei de conducator de vehicule, prevazuta de Codul penal, dupa caz, ramasa definitiva;

– copia actului de identitate;

– chitantele de plata a taxelor aferente obtinerii permisului de conducere.

– cerere catre comandant pentru aprobarea sustinerii examenului in vederea redobandirii permisului

Dupa ce ati promovat examenul teoretic luati legatura cu o scoala de soferi pentru a va pune la dispozitie un autovehicul pentru proba practica!

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232