InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria B cu cutie de viteze automata

Autoturism de lux: Renault Talisman

Urmeaza cursurile scolii de soferi la categoria VIP cu Renault Talisman! Eleganta, impunatoare si extrem de usor de manevrat datorita sistemului 4 control (vireaza si rotile din spate), autoturismul din clasa lux Renault Talisman este cea mai buna alegere pentru a urma cursurile scolii de soferi!

Talisman are toate dotarile de confort si siguranta posibile. De la aer conditionat bizonal, la scaune ventilate vara si incalzite iarna, volan incalzit, oglinzi retrovizoare ce se inclina automat ca sa vezi bordura cand mergi cu spatele, senzori de parcare de jur imprejur-ul masinii, 5 moduri de condus etc, Talisman este cu adevarat un autoturism ce ofera placerea de a conduce.

La scoala de soferi InstructorulTau ai ocazia sa urci la volanul unei astfel de masini. Este un autoturism pe benzina cu motor de 1600cc si putere de 200cp. Segmentul de cursanti ce doresc sa faca scoala pe o masina cu cutie de viteze automata este in permanenta crestere. Confortul ce il asigura cutia de viteze automata este indiscutabil si viitorul apartine acestui tip de transmisie.

Nu in ultimul rand, Renaut Talisman convinge la capitolul siguranta si risc redus, doua dintre elementele de care orice incepator are nevoie. Astfel, poti conduce in conditii de maxima siguranta pe orice drum si in orice conditii, atat la probele practice, cat si la proba finala, cea de examen. La scoala de soferi InstructorulTau ai accesul la un parc auto extins! Ai ocazia sa alegi masina care ti se potriveste: Renault Talisman !

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232