InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Scoala de soferi InstructorulTau te pregateste pentru categoria B+E in conditii excelente!

Obtinerea permisului auto poate deschide noi orizonturi si poate aduce noi oportunitati in ceea ce priveste job-ul. Ai deja permis auto la categoria B, insa vrei mai mult? Drumurile tale presupun tractarea unei remorci? Nimic mai simplu! Pentru asta este necesar permisul auto la categoria B+E. Vrei sa te pregatesti pentru examenul auto in conditii excelente, cu cei mai buni instructori? Scoala de soferi InstructorulTau iti pune la dispozitie instructorii de care ai nevoie, dar si un parc auto extins. Pe langa toate acestea, te poti pregati, inclusiv, pentru permisul la categoria B+E.

In cadrul scolii de soferi din Brasov InstructorulTau ai la dispozitie un autoturism usor manevrabil si intuitiv la categoria B+E. Mai exact, un SUV premiat: Hyundai Santa Fe, alaturi de o remorca noua, destinata exclusiv pregatirii cursantilor. Santa Fe-ul iti va simplifica munca si te va ajuta sa inveti usor, fara emotii. Comenzile sunt intuitive iar autoturismul este extrem de fiabil, astfel ca si cele mai dificile manevre devin o joaca. Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din Brasov care a introdus categoria B+E (cu o Hyundai Santa Fe + remorca si curs de categoria B extins pana la 4250 de kg)! In plus, la scoala soferi Brasov InstructorulTau, la categoria B+E, te bucuri, inclusiv, de preturi mici si promotii!

Scoala de soferi InstructorulTau-Ce presupune categoria B+E?

Categoria B+E presupune ansamblu de vehicule a caror masa totala maxima autorizata depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3500 de kg. La categoria B+E cursul pentru obtinerea permisului auto dureaza aproximativ doua saptamani. Adica, 10 ore de pregatire practica si 10 ore de pregatire teoretica. Examenul consta intr-o proba teoretica si una practica. Varsta minima a cursantilor trebuie sa fie 18 ani.

Scoala de soferi InstructorulTau- Hyundai Santa Fe pentru categoria B+E

Scoala de soferi InstructorulTau pregateste cursanti la categoriile A, A2, A1, B, curs categoria B extins mai mic de 4250kg, categoria B cu cutie automata precum si categoria B+E. La categoria B+E, echipa InstructorulTau iti pune la dispozitie Hyundai Santa Fe, un autoturism premiat pentru performantele sale. Hyundai Santa Fe este un SUV atragator, cu forme perfecte, adaptate la arhitectura urbana. Este un autoturism elegant, modern, la volanul caruia te bucuri de confort deplin si comenzi intuitive. In plus, este dotat cu toate gadgeturile necesare pentru un sofat de 5 stele.

Siguranta la bordul Santa Fe-ului este deplina. Practic, la Scoala de soferi InstructorulTau, ai ocazia sa te pregatesti la volanul unuia dintre cele mai ravnite SUV-uri de pe piata. La toate acestea se adauga remorca, ”accesoriul”care defineste categoria B+E. Ai beneficii 2 in 1 pentru o categorie care-ti va deschide orizonturi. Cu remorca atasata, condusul este la fel de placut si la fel de sigur, mai ales in conditiile in care, alaturi iti va fi un instructor profesionist, gata sa-ti puna la dispozitie cele mai utile sfaturi. Remorca este destinata exclusiv pregatirii cursantilor. Santa Fe-ul dispune de motorizare diesel, de 2.200 cm3. Gama de dotari include aer conditionat, ABS, oglinzi electrice, etc. Orele de practica presupun: minimum 10 km parcursi intr-o ora, durata ora 50 min, durata sedinta 1 ora si 40 de minute.

Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din Brasov care a introdus categoria B+E (cu o Hyundai Santa Fe + remorca si curs de categoria B extins pana la 4250 de kg)! Este o oportunitate pentru toti cursantii! Echipa scolii de soferi InstructorulTau pune accentul pe formarea unor soferi cu deprinderi temeinice in ale conduitei preventiv-defensive , indiferent ca este vorba de moto , autoturism ori camion ! Instructorii promoveaza siguranta si responsabilitatea la volan ( la toate categoriile) si totodata se asigura resursele necesare pentru o experienta placuta.

Scopul in sine nu este acela de a obtine un permis auto, ci acela de a fi un participant la trafic disciplinat.

Scoala soferi Brasov InstructorulTau vine in intampinarea cursantilor cu un parc auto diversificat, servicii complete, dotari de ultima generatie, promotii atractive si, nu in ultimul rand, o echipa de profesionisti! Cursantii nostri sunt prioritatea numarul 1!

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232