InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria B - Hyundai i30

Scoala de soferi InstructorulTau

Hyundai i30 este o masina perfecta pentru cei aflati la inceput de drum in ale sofatului. Astfel, cursantii scolii de soferi InstructorulTau au ocazia sa urce la volanul unei masini care impresioneaza prin design si siguranta. Este un autoturism ce merita condus! Cu o estetica greu de ignorat dar si cu performante deloc neglijabile, Hyundai i30 duce experienta la volan intr-o noua dimensiune. Confortul la volanul acestui autoturim este desavarsit. Cei care urca la volanul unui Hyundai i30 experimenteaza confortul la cel mai inalt nivel. Scaunele sunt special concepute pentru o sustinere adecvata si comoda in timpul condusului.

Tehnologiile de la bordul unui i30 sunt adaptate cerintelor actuale. Comenzile intuitive sporesc siguranta la volan si intensifica senzatia de confort. Farurile, oglinzile si parbrizul generos sunt special proiectate pentru un condus sigur pe timp de zi, dar si pe timp de noapte. Securitatea la volan este astfel asigurata pana in cele mai mici detalii. Considerata o masina de oras, Hyundai i30 se adapteaza perfect si probelor de poligon. Cu un design compact, i30-ul este usor de manevrat si, in acelasi timp, este o masina cu stabilitate. Toate aceste caracteristici fac din Hyundai i30 o masina perfecta pentru cursantii scolilor de soferi, categoria B-Hyundai i30.

La categoria B, scoala de soferi InstructorulTau, pune la dispozitia cursantilor un parc auto extins, din care face parte, inclusiv, Hyundai i30. Autoturismul dispune de motorizare pe benzina si este echipata cu aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice, precum si alte dotari de ultima generatie. Hyundai-ul i30 pus la dispozitie de catre scoala de soferi InstructorulTau este in stare noua, perfect din punct de vedere tehnic si estetic. Categoria B-Hyundai i30., din cadrul scolii de soferi InstructorulTau, este dedicata tuturor celor care vor sa se bucure de o altfel de experienta la volan, mai eleganta, mai confortabila si mai sigura. Pretul la categoria B cu autoturismul Hyundai I30 este de 1650 lei si include pregatirea teoretica, practica si combustibilul.

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232