Scoala soferi Brasov InstructorulTau

Categoria C si C+E

Scoala soferi InstructorulTau - categoria C si C+E - soferi profesionisti , pune la dispozitia cursantilor in vederea pregatirii practice camionul Iveco Eurocargo si remorca aferenta D-rema . Pregatirea viitorilor soferi profesionisti este o prioritate a scolii noastre , avand in vedere siguranta traficului . Modul de conducere a camionului din punct de vedere a abordarii conduitei preventive , este esential , astfel ca rolul jucat de posesorii de categoria C si C+E in siguranta traficului este unul major . Lectiile in cadrul pregatirii practice , la scoala de soferi Brasov InstructorulTau , cuprind toate manevrele cu camionul si remorca , astfel ca la examenul cu politia procentajul de admisi este de peste 85% .

Scoala soferi Brasov
Categoria C - camion Iveco

scoala soferi Brasov categoria C

Caracteristicile autocamionului - categoria C
1. Autovehiculul , altul decat cele din categoria D sau D1 , a carui masa totala maxima autorizata este mai mare de 3.500 kg si care este proiectat si construit pentru transportul a maximum 8 pasageri in afara conducatorului auto .
2. Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg .


Citeste mai mult »

Scoala soferi Brasov
Categoria C+E - Remorca

scoala auto Brasov

Caracteristicile autocamionului - categoria C + E

1. Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria C si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg .Citeste mai mult »


- Pregatirea practica la categoria C si C+E se efectueaza cu autocamionul Iveco Eurocargo , care corespunde celor mai inalte cerinte ale dumneavostra , aceasta evidentiind respectul si daruirea pentru procesul de pregatire a soferilor profesionisti ! Se pune accent si pe efectuarea manevrelor ( parcare , garare , mersul cu spatele , etc) inclusiv cu remorca . Acceptam si cursanti , pentru ore suplimentare , de la alte scoli de soferi .
- Categoria C : 60 ore teorie ; 40 ore practica - pentru cei ce efectueaza pregatirea concomitent cu cea necesara obtinerii permisului de conducere categoria B .
- Categoria C : 50 ore teorie ; 36 ore practica - pentru posesori permis de conducere categoria B cu o vechime pana la un an .
- Categoria C : 50 ore teorie ; 30 ore practica - pentru posesori permis de conducere categoria B cu o vechime minima de un an .
- Categoria C+E : 10 ore teorie ; 10 ore practica .
Mentiune : programa scolara la categoria C variaza in functie de vechimea permisului de conducere categoria B !
- 21 de ani pentru categoriile de vehicule C , C+E
Varsta minima la care se poate face inscrierea la scoala de soferi este de 21 ani fara 3 luni . Totodata , examenul pentru obtinerea permisului de conducere se va sustine NUMAI dupa implinirea varstei de 21 ani .

La scoala soferi Brasov InstructorulTau - beneficiezi de PROMOTII PERMANENTE !

FORMULAR DE INSCRIERE ON - LINE !

InstructorulTau - Utile

⏰ Program secretariat:

  • Luni: 08:00-15:00
  • Marti: 12:00-18:00
  • Miercuri: 12:00-18:00
  • Joi: 12:00-18:00
  • Vineri: 08:00-13:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala soferi Brasov InstructorulTau va prezinta imagini si filmari din timpul pregatirii practice si examenul cu politia , la toate categoriile auto moto .

Scoala de Soferi InstructorulTau va recomanda sa cititi articole interesante pe :

instructorultau - articole Articole despre scoala

instructorultau - galerie foto Galerie Foto

Date Contact:

Scoala soferi InstructorulTau - Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go , etajul 1, pavilion E 9 Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232
e-mail:
START
CHESTIONAR !
CURS DE
LEGISLATIE