Scoala soferi Brasov InstructorulTau categoria B

Categoria B Cutie Automata , Categoria B+E

Scoala de soferi auto InstructorulTau - categoria B , invita elevii sai sa descopere placerea condusului cu autoturismele sale din dotare: Peugeot 407 2.0HDI , un disel de marca ce confera manevrabilitate si siguranta in procesul de invatare; Hyundai Santa Fe un autoturism extrem de fiabil si usor de condus si la care aveti cel mai bun raport calitate - pret; autoturismul Skoda Fabia cea mai manevrabila din parcul scolii noastre datorita dimensiunilor sale reduse. De asemenea scolarizam si categoria B cu cutie de viteze automata. Se pare ca viitorul apartine acestei clase auto: cutia de viteze automata pentru confortul oferit, mai ales in traficul urban. Pregatirea practica la categoria B automat se face cu SUV-ul Hyundai Santa Fe, extrem de confortabil si manevrabil. Toate autoturismele scolii noastre de soferi sunt dotate cu aer conditionat, ABS, ESP, servo directie, etc. Scolarizam de asemenea si categoria BE sub ambele forme: curs categoria BE mai mic de 4250kg ce nu implica examen cu politia si scoala categoria B+E mai mare de 4250kg. Ambele categorii sunt asigurate, ca pregetire, cu autoturismul Hyundai Santa Fe la care este atasata remorca.

Promovabilitatea la categoriile B si BE este una ridicata , rezultatele deosebite obtinute la examen - proba de traseu - de cursantii nostri , atesta implicarea si tactul pedagogic in procesul de invatare , buna colaborare instructor - cursant fiind o certitudine ! Cursurile practice se fac in functie de programul fiecaruia dintre cursanti , astfel ca programul este unul flexibil . De asemenea , la categoria B , in limita posibilitatilor cursantul poate fi luat si de la domiciliu . Scoala de soferi Brasov InstructorulTau categoria B si B+E va pune la dispozitie preturile practicate , acestea fiind afisate la sectiunea Tarife . Scoala de soferi InstructorulTau - categoria B si categoria BE- va asteapta sa descoperiti placerea conducerii unui autoturism , in traficul din Brasov !

Ce inseamna categoria B

- Autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune , in afara conducatorului nu este mai mare de 8 .
- Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg .

Ce inseamna categoria B Extins - BE mai mic de 4250kg
- Ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg
- Persoanele care poseda permis de conducere categoria B au dreptul de a conduce ansamblurile de vehicule a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg numai daca fac dovada ca au absolvit un curs de formare in cadrul unei unitati autorizate de pregatire a conducatorilor de vehicule .


Ce inseamna - categoria B + E

Ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata depaseste 4.250 kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg .


Ce inseamna - categoria B1

Cvadricicluri a caror masa proprie nu depaseste 400 kg (550 kg pentru vehiculele destinate transportului de marfuri), neincluzand masa bateriilor în cazul vehiculelor electrice și care sunt echipate cu motor cu ardere internă a carui putere neta maxima nu depaseste 15 kW sau cu motor electric a carui putere nominala continua maxima nu depaseste 15 kW.

Datele prezentate la categoria B1 sunt cu caracter de informare !

Scoala soferi
Categoria B - Peugeot 407

scoala soferi categoria B

Scoala de soferi InstructorulTau categoria B , va asteapta cu : autoturismul Peugeot 407 2.0HDI, full options , din 2011, un diesel care evident "ajuta" cursantul prin cuplul mare oferit. Astfel plecarea de pe loc si din rampa , cele de care se tem aproape toti incepatorii , vor parea o joaca de copii !

Citeste mai mult »

Scoala soferi
Categoria B - Citroen C3

scoala soferi categoria B

InstructorulTau categoria B , va ofera posibilitatea de a urma cursurile practice cu autoturismul Citroen C3. Autoturismul este de dimensiuni mici, pe benzina si ofera prin dotarile sale o experienta placuta cursantului. Dintre dotari: climatronic, senzori de parcare, geamuri si oglinzi electrice, etc.

Citeste mai mult »

Scoala soferi
Categoria B - Hyundai i30

scoala soferi Brasov

Scoala de soferi Brasov InstructorulTau categoria B va pune la dispozitie autoturismul Hyundai I30 . Autoturismul are un motor pe benzina de 1.4, fabricat in 2014 si este in perfecta stare , atat functional cat si estetic , asigurand o pregatire practica facila . Pret fara concurenta in Brasov !

Citeste mai mult »

Scoala soferi
Categoria B - Skoda Fabia

scoala soferi Brasov

Scoala de soferi InstructorulTau are de asemenea un autoturism de mici dimensiuni: Skoda Fabia . Autoturismul are un motor de 1,2 benzina, fabricat in 2014 si prin gabaritul ei redus ofera cursantilor o manevrabilitate deosebita. Astfel invatarea parcarilor, atat cu fata cat si cu spatele va fi una facila.

Citeste mai mult »

Peugeot 508
Categoria B - Cutie Automata

cutie automata

Nou! Scolarizam categoria B si cu cutie de viteze automata! Avand in vedere cererea tot mai mare de a face scoala pe cutie automata, scoala noastra va ofera cursuri cu un autoturism de exceptie: Peugeot 508. Este masina cu care vei invata sa conduci cel mai usor, examenul de traseu devenind o formalitate.

Citeste mai mult »

Hyundai Santa Fe
Categoria B - Cutie Automata

scoala soferi categoria B automata

Scoala de soferi InstructorulTau categoria B cu cutie de viteze automata : SUV-ul Hyundai Santa Fe, un autoturism performant si...cel mai usor de condus. Astfel, primele lectii de condus devin o placere! Hyundai Santa Fe cu cutie automata este prima alegere a celor care vor performante, siguranta si confort la volan.

Citeste mai mult »

Scoala soferi
Curs Categoria B Extins

scoala soferi Brasov 4250kg

Scoala de soferi Brasov InstructorulTau face si curs categoria B ansamblu cu greutate mai mica de 4250kg cu autoturismul Hyundai Santa Fe si remorca . La finalizarea cursului, scoala va elibereaza o adeverinta in baza careia serviciul permise va trece codul 96 pe permis. Nu necesita examen teoretic sau practic cu politia

Citeste mai mult »


Categoria B : 24 ore teorie ; 30 ore practica
Categoria B1 : 24 ore teorie ; 30 ore practica
Curs B+E mai mic de 4250kg : 7 ore practica
Categoria B+E : 10 ore teorie ; 10 ore practica
Ora didactica , prin lege , este de 50 de minute cu pauza de 10 minute. Se pot efectua intr-o zi cel mult 4 ore de teorie sau 2 ore de practica , cu pauza de 10 minute intre ele . Se pot efectua 2 ore de practica cu consimtamantul cursantului fara pauza , adica 100 de minute
- 18 de ani pentru categoriile de vehicule B , B+E
- 16 ani împliniti , pentru categoria de vehicule B1
Varsta minima la care se poate face inscrierea la scoala de soferi este de 18 ani fara 3 luni . Totodata , examenul pentru obtinerea permisului de conducere se va sustine NUMAI dupa implinirea a 18 ani

La scoala soferi Brasov InstructorulTau - beneficiezi de PROMOTII PERMANENTE !

FORMULAR DE INSCRIERE ON - LINE !

InstructorulTau - Utile

⏰ Program secretariat:

  • Luni: 08:00-15:00
  • Marti: 12:00-18:00
  • Miercuri: 12:00-18:00
  • Joi: 12:00-18:00
  • Vineri: 08:00-13:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala soferi Brasov InstructorulTau va prezinta imagini si filmari din timpul pregatirii practice si examenul cu politia , la toate categoriile auto moto .

Scoala de Soferi InstructorulTau va recomanda sa cititi articole interesante pe :

instructorultau - articole Articole despre scoala

instructorultau - galerie foto Galerie Foto

Date Contact:

Scoala soferi InstructorulTau - Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go , etajul 1, pavilion E 9 Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232
e-mail:
START
CHESTIONAR !
CURS DE
LEGISLATIE