InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria B - Skoda Fabia

Scoala de soferi InstructorulTau

Design matur si compact, confort sporit si siguranta desavarsita. Asa poate fi descrisa, pe scurt, Skoda Fabia, o masina cu tehnologii si performante adaptate celor mai exigente cerinte. Cursantii scolii de soferi InstructorulTau au, acum, ocazia sa invete tainele sofatului pe un autoturism apreciat in intreaga lume: Skoda Fabia (motorizare de 1,2). Categoria B-Skoda Fabia este o categorie dedicata, in egala masura, doamnelor si domnilor. Pe de-o parte, doamnele vor gasi Skoda Fabia un autoturism cu design sofisticat, atractiv. Domnii se vor declara cuceriti de dotarile performante ale Skoda Fabiei. Vorbim despre un autoturim complet si matur, capabil sa raspunda cu succes tuturor cerintelor in materie de tehnologii, putere, siguranta, confort si estetica.

Manevrabilitatea este una crescuta, astfel ca incepatorii pot efectua, cu brio, chiar si cele mai dificile comenzi. Parcarea, plecarile de pe loc si plecarile din rampa sunt extrem de usor de executat la volanul acestui autoturism. Cu o Skoda Fabia totul se simplifica, iar factorul stres dispare. Placerea de a conduce o Skoda Fabia este fara egal. Acest autoturism impresioneaza din punct de vedere al spatiului interior generos si foarte bine luminat. Vizibilitatea la bordul unei Skoda Fabia este crescuta, astfel ca siguranta la volan devine o certitudine. Fiecare pasager se bucura de spatiu voluminos, dar si de securitate sporita.

Skoda Fabia este adaptata la traficul urban, hiper-aglomerat fiind, totodata, si un aliat de nadejde la drum lung. Este un autoturism fiabil, cu o stabilitate de invidiat pe orice tip de traseu, si care raspunde perfect la toate cerintele in materie de manevrabilitate. O Skoda Fabia deschide apetitul la condus! Scoala de soferi InstructorulTau stie ce pretentii au cursantii in materie de masini, motiv pentru care pune la dispozitie un parc auto tentant, cu marci in mare voga. Pretul la categoria B cu autoturismul Skoda Fabia este de 1550 lei si include pregatirea teoretica, practica si combustibilul .

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 100 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232