InstructorulTau

MOBIL: 0770-324-623

FIX: 0368-405-232

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria B - Cutie de viteze Automata

Autoturism Hyundai Santa-Fe

Categoria B automata este dedicata tuturor celor care vor sa invete tainele sofatului intr-o maniera mult mai confortabila, mai moderna si mai sigura. La aceasta categorie ai la dispozitie autoturismul Hyundai Santa Fe echipat cu cutie de viteze automata. Pe scurt: te bucuri de un condus mai simplu, mai placut! La volanul autoturismului pus la dispozitie de scoala de soferi InstructorulTau te bucuri de confort deplin si ai posibilitatea sa inveti mult mai repede si mai usor o gama vasta de manevre, fara teama de esec. Astfel, pornirea de pe loc si plecarea din rampa sunt o joaca de copii! Motivul: dispare riscul ca motorul masinii sa se opreasca la efectuarea acestor comenzi (aparent complicate).

Masina cu cutie automata iti va asigura o altfel de experienta la volan! Condusul in oras devine mai placut iar pregatirea practica are noi valente. Nu intamplator, automobilele cu cutie de viteze automata sunt in mare voga printre pasionatii de confort si siguranta. Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din Brasov care ofera o astfel de facilitate cursantilor sai. Categoria B cu cutie de viteze automata este o noutate si, totodata, o ocazie unica pentru incepatori. Dincolo de dotari ultra-moderne, Santa Fe-ul cu cutie de viteze automata, se remarca gratie unui design sofisticat, adaptat la arhitectura urbana. Printre dotarile Santa Fe-ului, se numara: climatronic, ABS, ESP, oglinzi electrice, trapa electrica, 4x4 etc. Cursantii au ocazia sa se urce la volanul unei masini cu personalitate, usor de manevrat, usor de controlat.

Categoria B cu cutie automata este un ajutor pentru incepatori. Dispare stresul la volan, iar nesiguranta este inlocuita cu placerea condusului. Comenzile sunt intuitive iar condusul este unul de calitate, indiferent de conditiile de trafic. Prin intermendiul scolii de soferi InstructorulTau ai acces la cea mai in voga categorie auto. Va asiguram un pret imbatabil in Brasov la categoria B cu cutie automata!

 

Avantaje la scoala de soferi InstructorulTau:

Calitatea, profesionalismul si dorinta de a fi cei mai buni este obiectivul nostru!

Curs complet de legislatie rutiera si chestionare ONLINE

La scoala auto Brasov InstructorulTau preturile includ pregatirea teoretica, practica , combustibilul si intocmirea dosarului de scolarizare.

Poti achita contravaloarea scolii de soferi auto/moto si in 2-3 rate. Avans minimum 35 % din pretul de scolarizare.

Doar la noi aveti asigurat CEL MAI MIC PRET la categoria B din Brasov!

Oferim servicii: curs de legislatie, ore de practica si pentru cei cu permis anulat

Oferim curs de perfectionare, teoretic si practic, pentru detinatorii de permis auto

La scoala de soferi InstructorulTau Nu EXISTA COSTURI ASCUNSE!

LA INSCRIERE ON - LINE SE APLICA O REDUCERE DE 50 ron si nu se cumuleaza cu alte promotii. Toate reducerile se aplica doar la plata integrala a scolii !

Oferim suport si pentru cei cu Permis Anulat

Cei care au fost posesori de permis auto si acesta a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile nu mai sunt nevoiti sa faca din nou scoala de soferi!... Citeste mai mult »

INSCRIE-TE ACUM !

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE!
 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala de soferi InstructorulTau Brasov
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spatiul E 9, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232