Scoala de soferi Categoria B+E

Hyundai Santa Fe + Remorca Stema

Categoria B+E presupune ansamblu de vehicule a caror masa totala maxima autorizata depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3500 de kg. Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de soferi din Brasov care a introdus categoria B+E : cu o Hyundai Santa Fe + remorca Stema si curs de categoria B extins pana la 4250 de kg!

Astfel, ai accesul la Categoria B+E, o categorie, dedicata profesionistilor si nu numai. Permisul la aceasta categorie este un real ajutor in numeroase situatii, motiv pentru care poate fi luat in calcul inclusiv de cei care nu i-au acordat atentie pana in acest moment. Un astfel de permis, la o astfel de categorie, poate deschide noi orizonturi, mai ales, in domeniul profesional. Numerosi angajatori cauta soferi cu permis la categoria B+E. Deci,un avantaj major! La categoria B+E cursul pentru obtinerea permisului auto dureaza aproximativ doua saptamani. Adica, 10 ore de pregatire practica si 10 ore de pregatire teoretica. Examenul consta intr-o proba teoretica si una practica. Varsta minima a cursantilor trebuie sa fie 18 ani.

La scoala de soferi InstructorulTau categoria B+E, cursantii au ocazia sa urce la volanul unui autoturism in mare voga: Hyundai Santa Fe. Eleganta, cu design rafinat si cu un interior voluminos, Santa Fe-ul ajuta cursantii sa deprinda mai repede si mai usor manevrele auto. Parcarea, plecarea de pe loc sau plecarea din rampa sunt usor de executat . Experienta la volan este una placuta si deosebit de sigura, pe orice tip de drum si in orice conditii de trafic. Autoturismul este dotat cu tehnologii inovatoare, menite sa sporeasca nivelul de confort la bordul masinii. La toate acestea se adauga remorca Stema, o remorca noua, dedicata exclusiv pregatirii elevilor la scoala de soferi InstructorulTau.

Pentru a obtine permisul este nevoie de examen teoretic si practic cu politia. Examenul teoretic consta intr-un chestionar de 11 intrebari din care trebuie sa faceti corecte 9. Examenul practic consta in: cuplarea si decuplarea remorcii, mersul inapoi si traseu in oras. Promovabilitatea scolii InstructorulTau la categoria B + E este de peste 90% !. Asiguram cel mai mic pret la categoria BE din Brasov !

Hyundai Santa Fe
Diesel 2.2 Automat

scoala soferi Brasov categoria B+E

Hyundai Santa Fe cu remorca - categoria B+E
1. Motorizare : diesel , 2200cm3
2. Dotari : aer conditionat , ABS , oglinzi electrice etc.

Remorca
Stema

scoala auto Brasov cat B+E

Programa scolara la categoria B+E
10 ore teorie
10 ore practica
Varsta minima - 18 ani

Categoria B + E
mai mare de 4250kg

scoala categoria B+E

Ora practica de conducere
1. Minim 10 km intr-o ora
2. Durata ora 50 min
3. Durata sedinta 1 ora si 40 min

Categoria B + E
Cel mai mic pret din Brasov

scoala cat. B+E Brasov

Examen la categoria B+E
1. Durata : minim 25 min
2. Documente : C.I. + dosar
3. Varsta minima - 18 ani

La scoala soferi Brasov InstructorulTau - beneficiezi de PROMOTII PERMANENTE !

FORMULAR DE INSCRIERE ON - LINE !

InstructorulTau - Utile

⏰ Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala soferi Brasov InstructorulTau va prezinta imagini si filmari din timpul pregatirii practice si examenul cu politia , la toate categoriile auto moto .

Scoala de Soferi InstructorulTau va recomanda sa cititi articole interesante pe :

instructorultau - articole Articole despre scoala

instructorultau - galerie foto Galerie Foto

Adresa, date de contact:

Scoala soferi Brasov InstructorulTau
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go , etajul 1, pavilion E 9 Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Scoala soferi Brasov InstructorulTau Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232
e-mail:

Galerie Foto

ANPC

Autoritatea Natioanal pentru Protectia Consumatorilor

START
CHESTIONAR !
CURS DE
LEGISLATIE