Pregatire si examen la scoala de soferi

InstructorulTau Categoria B+E

Pregatirea soferilor la categoria B+E se efectueaza cu autoturismul Hyundai Santa Fe . Importanta intelegerii de catre cursanti a modului de conducere a remorcii , precum si conduita preventiva sunt esentiale . Prezentam imagini , filmari din timpul pregatirii practice cu autoturismul si remorca in cadrul scolii de soferi precum si de la examenul cu politia . Pregatirea teoretica si practica a viitorilor soferi reprezinta o prioritate a scolii de soferi InstructorulTau ! Avand in vedere faptul ca acesta categorie dau un statut de meserie , pregatirea are in vedere atat manevrarea SUV - ului dar si responsabilitatile si obligatiile ce revin soferilor. .

scoala soferi Brasov
scoala auto
scoala soferi categoria B+ EImagini din timpul scolarizarii cursantilor cu Hyundai Santa Fe pe traseu , dar si manevrele ce se executa cu acesta . In filmari va prezint mersul in S cu spatele .


Examenul auto devine usor daca pregatirea practica este una corespunzatoare .

La scoala auto Brasov InstructorulTau - beneficiezi de PROMOTII PERMANENTE !

FORMULAR DE INSCRIERE ON - LINE !

Scoala de soferi Brasov - Link-uri utile

Scoala soferi Brasov InstructorulTau va pune la dispozitie: ANEXELE DE EXAMINARE - proba practica - EXAMENUL CU POLITIA ! Anexele cuprind punctele de penalizare.

Scoala soferi Brasov InstructorulTau va pezinta imagini si filmari din timpul pregatirii practice si examenul cu politia , la toate categoriile auto moto .

Scoala de Soferi Brasov InstructorulTau asteapta opiniile , sugestiile si intrebarile dumneavoastra pe unul din blogurile personale:

Date Contact:

Scoala soferi Brasov InstructorulTau
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go , etajul 1, pavilion E 9 Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 0770-324-623
e-mail:

articole scoala Brasov Articole auto - moto

START
CHESTIONAR !