Curs Categoria - B Extins

Ansamblu mai mic de 4250kg

Scoala soferi InstructorulTau asigura curs B Extins (cod 96) pentru toti cei care doresc sa conduca un autoturism cu remorca mai mare de 750kg, iar ansamblul format de autoturism si remorca este mai mic de 4250kg. Vorbim despre un ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg.

In cazul care remorca depaseste 750 kg este necesara absolvirea unui curs de formare in cadrul unei scoli auto. Acest lucru se poate realiza doar prin parcurgerea unui curs practic de 7 ore de practica cu autoturismul Hyundai Santa Fe si remorca stema, fara a mai fi necesar examenul si dosarul de scolarizare. Simplu si rapid, fara emotii, ci doar cu un plus de atentie si o baza bine documentata. Pe baza adeverintei obtinute DRPCIV va preschimba permisul de conducere adaugandu-i la punctul 12 codul 96 valabil pe tot teritoriul uniunii europene.

Cursul nu necesita cazier judiciar, analize medicale sau test psihologic. Acest detaliu, simplifica procedura, fiind direct in beneficiul cursantului. La finalizarea cursului este eliberata o adeverinta in baza careia serviciul permise va completa pe permisul auto codul 96. Dupa efectuarea acestui curs, obtii dreptul de a conduce un ansamblu de vehicule compus dintr-un autovehicul si o remorca , mai mare de 750kg, masa totala autorizata a ansamblului de pana in 4250 de kg.

Acest curs de categoria B extins nu necesita examen teoretic si nici examen practic (traseu). De asemenea, nu sunt necesare nici analizele medicale, testul psihologic si nici cazierul. Varsta minima admisa pentru efectuarea acestui curs este 18 ani. Dosarul este format din: copie act de identitate, copie permis (cat.B), adeverinta absolvire curs (eliberat de scoala). InstructorulTau este o scoala de soferi care asigura servicii complete si de calitate, printre care si curs B+E, fara examen, o categorie relativ noua in domeniu. La scoala de soferi InstructorulTau cursantii sunt prioritatea numarul 1.

Hyundai Santa Fe
+ Remorca Stema

curs categoria B+E

Hyundai Santa Fe - curs B+E
1. Motorizare : diesel , 2200cm3
2. Dotari : aer conditionat , ABS , oglinzi electrice etc.

Hyundai Santa Fe
+ Remorca Stema

scoala auto Brasov

Programa scolara la curs B+E
7 ore practica
Varsta minima - 18 ani

Curs
Categoria B extins

scoala Brasov categoria B extins

Ora practica de conducere
1. Minim 10 km intr-o ora
2. Durata ora 50 min
3. Durata sedinta 1 ora si 40 min

Curs
Categoria B extins

curs cat. B+E Brasov

Curs categoria B+E
1. Nu necesita cazier
2. nu necesita analize medicale si test psihologic
3. Varsta minima - 18 ani

La scoala soferi Brasov InstructorulTau - beneficiezi de PROMOTII PERMANENTE !

FORMULAR DE INSCRIERE ON - LINE !

InstructorulTau - Utile

⏰ Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marti: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Scoala soferi Brasov InstructorulTau va prezinta imagini si filmari din timpul pregatirii practice si examenul cu politia , la toate categoriile auto moto .

Scoala de Soferi InstructorulTau va recomanda sa cititi articole interesante pe :

instructorultau - articole Articole despre scoala

instructorultau - galerie foto Galerie Foto

Adresa, date de contact:

Scoala soferi Brasov InstructorulTau
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go , etajul 1, pavilion E 9 Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Scoala soferi Brasov InstructorulTau Phone: 0770-324-623
Phone: 0368-405-232
e-mail:

Galerie Foto

ANPC

Autoritatea Natioanal pentru Protectia Consumatorilor

START
CHESTIONAR !
CURS DE
LEGISLATIE