Cu scoala de soferi InstructorulTau descoperi placerea condusului

Emotii pentru examenul auto? Nu si daca alegi corect scoala de soferi, inclusiv, instructorul auto! Totul se simplifica atunci cand stii ca ceea ce ai invatat este corect si definitiv. Deci, inlocuieste stresul pe care il presupune urmarea cursurilor unei scoli de soferi cu entuziasmul ca vei deveni, in sfarsit, sofer!

Scoala de soferi este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante examene ale vietii. Prin emotiile examenului trec atat cei care abia au implinit varsta legala, cat si cei care, din diferite motive, au amanat acest pas. Cu alte cuvinte, emotiile in fata examenului auto sunt pentru toata lumea, indiferent de varsta ori pregatire. Scopul este acelasi: statutul de viitor sofer.

Cat de greu se obtine permisul la categoria B? Depinde de fiecare cursant in parte si, cel mai important, depinde de scoala de soferi pe care alegi sa o urmezi.

Scoala de soferi InstructorulTau se numara printre putinele scoli de profil din Brasov care asigura accesul la toate categoriile, dar si la preturi foarte mici. In plus, ai la dispozitie instructori auto exprimentati, care au la activ mii de cursanti pregatiti cu succes. Pe scurt, cu Scoala soferi Brasov InstructorulTau pornesti la drum cu dreptul!

Scoala de soferi InstructorulTau, parc auto complet, pregatire minutioasa

Libertate totala de miscare, oportunitati pe banda rulanta si calatorii cat vezi cu ochii. La toate acestea ai liber odata ce obtii permisul de conducere. Pana acolo insa mai ai de trecut un hop: pregatirea practica, pregatirea teoretica si examenul auto. Pe scurt, trebuie sa urmezi cursurile unei scoli de soferi atestata. Cum o alegi? Simplu: verifici procentul de promovabilitate din cadrul acelei scoli.

Cu peste 10.000 de cursanti pregatiti la toate categoriile (A,B, C, E si D), Handra Francisc si echipa InstructorulTau te asteapta!

La categoria B cursantii au posibilitatea sa invete tainele condusului la volanul unor marci cu prestigiu: Peugeot 407 2.0HDI, Hyundai Santa Fe si  Skoda Fabia.

Noi, sigure, fiabile si usor manevrabile, autoturismele din parcul auto InstructorulTau sunt un ajutor real pentru elevii care vor sa invete usor secretele sofatului. La volanul lor, cursantii se simt in siguranta si se bucura de un confort deplin.

Datorita automobilelor noi si fiabile, plecarile de pe loc si din rampa, nu mai sunt o problema! Comenzi intuitive, manevrabilitate si siguranta la volan. Asta obtin cursantii la scoala soferi Brasov InstructorulTau.

Scoala de soferi InstructorulTau-Instructori cu experienta

Dincolo de un parc auto bine pus la punct, la Scoala soferi Brasov InstructorulTau ai ocazia sa inveti de la cei mai buni. Instructorii sunt adevarati profesionisti, cu rabdare si capabili sa se adapteze la temperamentul fiecarui elev. Astfel, relatia cursant-instructor functioneaza perfect!

Instructorii pun accentul pe formarea unor soferi cu deprinderi temeinice in ale conduitei preventiv-defensive. Prin aceasta atitudine siguranta tuturor participantilor la trafic este garantata! Viitorii soferi vor invata tot ceea ce inseamna responsabilitatea la volan, astfel incat siguranta sa fie maxima.

Datorita dotarilor de ultima generatie, a parcului auto extins si a instructorilor profesionisti, pregatirea practica si teoretica la scoala de soferi devine o placere.

Scoala de soferi InstructorulTau iti pune la dispozitie toate resursele necesare pentru ca experienta in sine sa fie una extrem de placuta. Astfel, ”vreau sa obtin permis” devine realitate!

Ai PROMOTII atractive la Scoala soferi Brasov InstructorulTau

La categoria B , pentru fiecare prieten , ruda , coleg … etc, adus la scoala de soferi, primesti reducere CATE 50 ron (la fiecare cursant) ! Promotia este valabila pe toata perioada de scolarizare si nu afecteaza planul minimal de invatamant ! In acest mod vei beneficia de tarife reduse si, in acelasi timp, de servicii ireprosabile !

 Elevii si studentii beneficiaza, la toate categoriile, de o REDUCERE de 50 lei ! Reducerea se aplica si grupurilor mai mari de trei persoane care se inscriu impreuna (reducerea se aplica fiecarei persoane in parte).

Si avantajele nu se opresc aici: la inscrierea online se aplica o reducere de 50 de lei.

Scoala de soferi Brasov InstructorulTau pregateste cursanti la categoriile A, A2, A1, B, curs categoria B extins mai mic de 4250kg, categoria B cu cutie automata precum si categoria B+E. Parcul auto – moto al scolii de soferi InstructorulTau este alcatuit din autoturisme si motociclete de ultima generatie, extrem de performante, ideale pentru toti cursantii.

Ai la dispozitie toate resursele necesare pentru a reusi!