Scoala soferi Brasov Handra Francisc categoria B

Scoala de soferi InstructorulTau

Scoala de soferi auto Handra Francisc - categoria B , invita elevii sai sa descopere placerea condusului cu autoturismul Peugeot 407 2.0HDI , un disel ce confera manevrabilitate si siguranta in procesul de invatare . Autoturismul este dotat cu aer conditionat , ABS etc. asigurand confortul necesar conducerii . Promovabilitatea la categoria B este una ridicata , rezultatele deosebite obtinute la examen - proba de traseu - de cursantii mei , atesta implicarea si tactul pedagogic in procesul de invatare , buna colaborare instructor - cursant fiind o certitudine ! Cursurile practice se fac in functie de programul fiecaruia dintre cursanti , astfel ca programul este unul flexibil . De asemenea , la categoria B , in limita posibilitatilor cursantul poate fi luat si de la domiciliu . Scoala de soferi Brasov Handra Francisc categoria B va pune la dispozitie preturile practicate , acestea fiind afisate la sectiunea Tarife . Instructor auto Handra Francisc - categoria B - va asteapta sa descoperiti placerea conducerii unui autoturism , in traficul din Brasov !

Caracteristicile autoturismului - categoria B

1. Autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune , in afara conducatorului nu este mai mare de 8 .
2. Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg .
3. Ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg
4. Persoanele care poseda permis de conducere categoria B au dreptul de a conduce ansamblurile de vehicule a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg numai daca fac dovada ca au absolvit un curs de formare in cadrul unei unitati autorizate de pregatire a conducatorilor de vehicule .


Caracteristicile autoturismului - categoria B + E

Ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata depaseste 4.250 kg , format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg .


Caracteristicile autoturismului - categoria B1

Cvadricicluri a caror masa proprie nu depaseste 400 kg (550 kg pentru vehiculele destinate transportului de marfuri), neincluzand masa bateriilor în cazul vehiculelor electrice și care sunt echipate cu motor cu ardere internă a carui putere neta maxima nu depaseste 15 kW sau cu motor electric a carui putere nominala continua maxima nu depaseste 15 kW.

Datele prezentate la categoriiile BE si B1 sunt cu caracter de informare !

Scoala soferi
Categoria B - Peugeot 407

scoala soferi categoria B

Scoala de soferi Brasov categoria B , va asteapta cu : autoturismul Peugeot 407 2.0HDI, full options , din 2011, un diesel care evident "ajuta" cursantul prin cuplul mare oferit. Astfel plecarea de pe loc si din rampa , cele de care se tem aproape toti incepatorii , vor parea o joaca de copii ! Cu siguranta este cea mai buna alegere a dumneavoastra .

Citeste mai mult »

Scoala soferi
Categoria B - Hyundai i30

scoala soferi Brasov

Scoala de soferi Brasov Handra Francisc categoria B va pune la dispozitie autoturismul Hyundai I30 . Autoturismul are un motor pe benzina de 1.4, fabricat in 2014 si este in perfecta stare , atat functional cat si estetic , asigurand o pregatire practica facila . Garantam astfel o promovabilitate crescuta la un pret fara concurenta in Brasov ! Va asteptam .

Citeste mai mult »

Scoala soferi
Categoria B - Skoda Fabia

scoala soferi Brasov

Scoala de soferi Brasov categoria B are de asemenea un autoturism de mici dimensiuni: Skoda Fabia . Autoturismul are un motor de 1,2 benzina, fabricat in 2014 si prin gabaritul ei redus ofera cursantilor o manevrabilitate deosebita. Astfel invatarea parcarilor, atat cu fata cat si cu spatele va fi una facila.

Citeste mai mult »


Categoria B : 24 ore teorie ; 30 ore practica
Categoria B1 : 24 ore teorie ; 30 ore practica
Categoria B+E : 10 ore teorie ; 10 ore practica
Ora didactica , prin lege , este de 50 de minute cu pauza de 10 minute. Se pot efectua intr-o zi cel mult 2 ore cu consimtamantul cursantului , cu pauza de 10 minute intre ele sau fara pauza 100 de minute
- 18 de ani pentru categoriile de vehicule B , B+E
- 16 ani împliniti , pentru categoria de vehicule B1
Varsta minima la care se poate face inscrierea la scoala de soferi este de 18 ani fara 3 luni . Totodata , examenul pentru obtinerea permisului de conducere se va sustine NUMAI dupa implinirea a 18 ani

La scoala soferi Brasov Handra Francisc - instructor auto - beneficiezi de PROMOTII PERMANENTE !

FORMULAR DE INSCRIERE ON - LINE !

Scoala de soferi Brasov - Link-uri utile

Scoala soferi Brasov Handra Francisc va pune la dispozitie: ANEXELE DE EXAMINARE - proba practica - EXAMENUL CU POLITIA ! Anexele cuprind punctele de penalizare.

Scoala soferi Brasov Handra Francisc va pezinta imagini si filmari din timpul pregatirii practice si examenul cu politia , la toate categoriile auto moto .

Scoala de Soferi Brasov Handra Francisc asteapta opiniile , sugestiile si intrebarile dumneavoastra pe unul din blogurile personale:

Date Contact:

Scoala soferi Brasov Handra Francisc
Calea Fagarasului nr. 29 Complexul comercial Come&Go , etajul 1, pavilion E 9 Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23 Brasov, Romania 500053
Phone: 074-266-0651
e-mail:

articole scoala Brasov Articole auto - moto

Back to top